Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Οι τελευταίες στιγμές του 18χρονου μοντέλου που έπεσε από τον 20ο όροφο (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Οι τελευταίες στιγμές του 18χρονου μοντέλου που έπεσε από τον 20ο όροφο (vid)

Τις τελευταίες  στιγμές του 18χρονου μοντέλου από την Ολλανδία, Ιβάνα Σμιτ, λίγο πριν βρεθεί νεκρή πέφτοντας από διαμέρισμα 20ού ορόφου στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας, έχουν καταγράψει οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος του κλαμπ, όπου διασκέδαζαν προτού καταλήξουν στο διαμέρισμα του ζεύγους swinger. Τα πλάνα δημοσιεύονται από τη βρετανική Daily Mail. Ο Αμερικανός επιχειρηματίας και […]

Τις τελευταίες  στιγμές του 18χρονου μοντέλου από την Ολλανδία, Ιβάνα Σμιτ, λίγο πριν βρεθεί νεκρή πέφτοντας από διαμέρισμα 20ού ορόφου στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας, έχουν καταγράψει οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος του κλαμπ, όπου διασκέδαζαν προτού καταλήξουν στο διαμέρισμα του ζεύγους swinger.

Τα πλάνα δημοσιεύονται από τη βρετανική Daily Mail.

Ο Αμερικανός επιχειρηματίας και έμπορος κρυπτονομισμάτων, Άλεξ Τζόνσον μεταφέρει στα χέρια του την κοπέλα στο ασανσέρ του Club 9, ενώ η σύζυγός του, Λούνα, παρακολουθεί.

Η ώρα δείχνει 5.22 το πρωί, στις 6 Δεκεμβρίου 2017.

Ένας άνδρας που βρίσκεται κοντά δείχνει στο ζευγάρι πού βρίσκεται στο ασανσέρ, ενώ ο Τζόνσον μιλά στην Ιβάνα που κουνά τα πόδια της, την ώρα που περιμένουν να αποχωρήσουν από το κλαμπ.

Λίγες ώρες μετά η νεαρή κοπέλα βρέθηκε νεκρή, προσγειωμένη στον 6ο όροφο και γυμνή, μετά από ένα πάρτι swinger στο διαμέρισμα του 20ού ορόφου.

Η τοπική αστυνομία είχε απορρίψει ότι ο θάνατός της ήταν ατύχημα μετά από χρήση ναρκωτικών, ωστόσο, Βρετανός πρώην αστυνομικός που ερευνά την υπόθεση, επισημαίνει ότι ήταν ήδη νεκρή, πριν πέσει από το μπαλκόνι.

Ο Johnson και η Luna συνελήφθησαν σχεδόν αμέσως αφότου βρέθηκε το άψυχο κορμί της 18χρονης, διαλυμένο από την πτώση. Στο αίμα της εντοπίστηκε αλκοόλ και ecstasy και οι τοπικές αρχές πιστεύουν ότι το ζευγάρι έδωσε στη νεαρή τα ναρκωτικά, κατά τη διάρκεια της βραδιάς πέρασαν μαζί.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αρχές, ο Johnson και η Luna είχαν βγει το προηγούμενο βράδυ με την κοπέλα και στη συνέχεια την προσκάλεσαν σπίτι τους. Στο διαμέρισμα του ζευγαριού η διασκέδαση συνεχίστηκε μέχρι τα ξημερώματα, με την νεαρή μάλιστα να στέλνει μια selfie με τους νέους της φίλους στο αγόρι της, γύρω στις εφτά η ώρα το πρωί.

Από τη μία, ο 45χρονος Αμερικανός ισχυρίζεται ότι γύρω στις 8 το πρωί έπεσε για ύπνο και η σύζυγός του έφυγε για να πάει τα παιδιά στο σχολείο. Σε εκείνο το διάστημα που είχε μείνει μόνη της η νεαρή, ο ίδιος πιστεύει ότι βγήκε στο μπαλκόνι για να πάρει αέρα και βρέθηκε στο κενό.

Oι συγγενείς του 18χρονου μοντέλου ολλανδικής καταγωγής, που είχε μετακομίσει στη χώρα με την οικογένεια της όταν ήταν πέντε, πιστεύουν ότι δολοφονήθηκε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις