Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ποινή φυλάκισης στον Στέλιο Διονυσίου, για το επεισόδιο με τον αστυνομικό
ΕΛΛΑΔΑ

Ποινή φυλάκισης στον Στέλιο Διονυσίου, για το επεισόδιο με τον αστυνομικό

Ένοχος για εξύβριση και απείθεια κρίθηκε ο γνωστός τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου, στη δίκη για το επεισόδιο που είχε πριν μερικές μέρες με αστυνομικό, όταν προσπάθησε να περάσει με το αυτοκίνητό του, από σημείο της Βασιλίσσης Σοφίας, το οποίο είχε κλείσει η αστυνομία. Ωστόσο, η κατηγορία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, μετατράπηκε σε απλή σωματική βλάβη από […]

Ένοχος για εξύβριση και απείθεια κρίθηκε ο γνωστός τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου, στη δίκη για το επεισόδιο που είχε πριν μερικές μέρες με αστυνομικό, όταν προσπάθησε να περάσει με το αυτοκίνητό του, από σημείο της Βασιλίσσης Σοφίας, το οποίο είχε κλείσει η αστυνομία.

Ωστόσο, η κατηγορία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, μετατράπηκε σε απλή σωματική βλάβη από αμέλεια, ενώ ύστερα από αίτημα του συνηγόρου του Βασίλη Καπερνάρου, αναγνωρίστηκε στον τραγουδιστή το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.

Τελικά το δικαστήριο επέβαλε στον Στέλιο Διονυσίου συνολικά 18 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Περιγράφοντας την επεισοδιακή συνάντηση που είχε με τον Στέλιο Διονυσίου ο μηνυτής αστυνομικός ανέφερε στο δικαστήριο: «Το αμάξι ξεκίνησε έκοψε την κορδέλα και ερχόταν καταπάνω μου. Έκανα στην άκρη, με χτυπάει με τον καθρέπτη και προχωράει. Με χτύπησε στο δεξί χέρι, στο δάκτυλο. Του φωνάζω “βλέπω την πινακίδα θα σου κάνω μήνυση και σταμάτησε”», είπε συμπληρώνοντας πως ήταν η στιγμή που ο γνωστός τραγουδιστής κατέβηκε από το αυτοκίνητο και τον πλησίασε.

«Μου λέει “τι θες ρε μ… θέλω να περάσω”. Ήταν εξαγριωμένος σε τρομερή ένταση. Του λέω “θα καλέσω περιπολικό να πάμε στο τμήμα να σου κάνω μήνυση”. Δεν μου είπε τίποτα για την κατάσταση της υγείας του ή ότι έχει πρόβλημα. Άρχισε αμέσως να με βρίζει. Πήγαμε στο Τμήμα. Είχε ενημερωθεί το ΕΚΑΒ και με ρώτησαν αν έχω κάτι και ανέφερα ότι πονάει το δάχτυλο μου και με πήγαν στο νοσοκομείο».

Ο αστυνομικός κατέθεσε πως του είπαν πως πρέπει να έχει το χέρι του δεμένο και σε πλήρη ακινησία.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις