Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Τζούρτζεβιτς: «Να παλέψουμε ως το τέλος για το πρωτάθλημα»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τζούρτζεβιτς: «Να παλέψουμε ως το τέλος για το πρωτάθλημα»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Την πεποίθηση πως ο Ολυμπιακός δεν έχει τεθεί εκτός τίτλου και πως θα πρέπει οι παίκτες να τα δώσουν όλα μέχρι το τέλος, για την κατάκτηση του τίτλου, εξέφρασε με δηλώσεις του στη NOVA ο Ούρος Τζούρτεβιτς. Αρχικά, ο Σέρβος επιθετικός μιλώντας για τα ματς με την ΑΕΚ, είπε: «Ήταν […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Την πεποίθηση πως ο Ολυμπιακός δεν έχει τεθεί εκτός τίτλου και πως θα πρέπει οι παίκτες να τα δώσουν όλα μέχρι το τέλος, για την κατάκτηση του τίτλου, εξέφρασε με δηλώσεις του στη NOVA ο Ούρος Τζούρτεβιτς.

Αρχικά, ο Σέρβος επιθετικός μιλώντας για τα ματς με την ΑΕΚ, είπε:

«Ήταν δύσκολο να παίζουμε τρεις σερί αγώνες μέσα σε 10 μέρες κόντρα στην ΑΕΚ. Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Στο πρωτάθλημα δέκα λεπτά από τη λήξη προηγούμασταν, όμως, δυστυχώς φέραμε ένα κακό αποτέλεσμα. Τους αντιμετωπίσαμε στην έδρα τους αυτή τη φορά. Λίγα λεπτά πριν τη λήξη είχα την ευκαιρία να ισοφαρίσω σε 2-2, όμως δεν το κατάφερα».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Έχουμε κι άλλα ματς μπροστά μας. Να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το πρωτάθλημα. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, με αρχή αυτό κόντρα στον Ατρόμητο. Εγώ και οι συμπαίκτες μου είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Πρέπει να παλέψουμε, να παίζουμε με την καρδιά μας για τη φανέλα σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να τα δώσουμε όλα. Όλοι οι παίκτες έχουν ποιότητα, γι’ αυτό είναι στον Ολυμπιακό. Πρέπει να τα δώσουμε όλα μέχρι το τέλος».

Αναφερόμενος στο ματς με τον Ατρόμητο τόνισε:

«Είναι μια καλή ομάδα, έχει κάνει καλή σεζόν. Αυτή η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για εμάς, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, από το να συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος. Ο Ατρόμητος χάνει πολύ δύσκολα μέσα την έδρα του. Πιστεύω στους συμπαίκτες μου και πιστεύω ότι θα κάνουμε καλή δουλειά την Κυριακή».

Για την ευκαιρία που είχε να ισοφαρίσει στο ματς κυπέλλου με την ΑΕΚ, είπε:

«Είδα πάρα πολλές φορές τη φάση, είδα πώς θα μπορούσα να έχω σουτάρει. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ ήταν στη θέση του. Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Όπως και στο πρώτο παιχνίδι, το σουτ που είχα δοκιμάσει σταμάτησε πάνω στον τερματοφύλακα».

Σχετικά με το αν έχει προσαρμοστεί στην Ελλάδα, σχολίασε:

«Νιώθω πολύ καλά, προσαρμόστηκα γρήγορα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Θέλω περισσότερες ευκαιρίες να παίζω με την ομάδα, γιατί θέλω να δείχνω τι μπορώ να κάνω. Είμαι έτοιμος να εκμεταλλευτώ κάθε ευκαιρία. Σίγουρα, έχω να δώσω πολλά στην ομάδα, αυτό που ζητάω είναι συμμετοχές, γιατί κάθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο τα δίνω όλα. Η επιθυμία μου είναι να καταφέρω να το δείξω».

Τέλος, για το αν πιστεύει στην ατυχία, με δεδομένο ότι έχει ευκαιρίες που δεν γίνονται γκολ, απάντησε:

«Ένας επιθετικός πρέπει 90 λεπτά να είναι συγκεντρωμένος και να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία. Θυμάμαι την ευκαιρία που είχα με τον Κισσαμικό στο 1-0. Πρέπει να υπάρχει πάντα συγκέντρωση».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις