Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Τα «έψαλε» στους παίκτες του Ολυμπιακού ο Γιάννης Βρέντζος!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τα «έψαλε» στους παίκτες του Ολυμπιακού ο Γιάννης Βρέντζος!

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Δύσκολες μέρες διανύει ο Ολυμπιακός, καθώς οι κακές εμφανίσεις της ομάδας έχουν φέρει τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδος, ενώ έχει χαθεί και αρκετό έδαφος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Γιάννης Βρέντζος, μέλος του ΔΣ των Πειραιωτών, βρέθηκε στην προπόνηση της Πέμπτης στο Ρέντη και…τα «έψαλε» στους ποδοσφαιριστές. «Ο […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Δύσκολες μέρες διανύει ο Ολυμπιακός, καθώς οι κακές εμφανίσεις της ομάδας έχουν φέρει τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδος, ενώ έχει χαθεί και αρκετό έδαφος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Γιάννης Βρέντζος, μέλος του ΔΣ των Πειραιωτών, βρέθηκε στην προπόνηση της Πέμπτης στο Ρέντη και…τα «έψαλε» στους ποδοσφαιριστές.

«Ο κόσμος έχει δίκιο που έχει παράπονα. Έχετε τα υψηλότερα συμβόλαια σε όλη την Ελλάδα, οι παίκτες της ΑΕΚ παίρνουν το 20% σε σχέση με εσάς. Κοιτάξτε να συνέλθετε», ήταν κάποιες από τις ατάκες του.

Μάλιστα, τους ξεκαθάρισε ότι στόχος τους είναι να συνεχίσουν τη σεζόν μόνο με νίκες. «Θέλω δέκα νίκες στα δέκα τελευταία παιχνίδια», είπε στους παίκτες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις