Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Καπίνο!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Καπίνο!

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Άλλαξε ομάδα, όχι όμως και… «αφεντικό» ο Στέφανος Καπίνο, ο οποίος μετά την αποδέσμευσή του από τον Ολυμπιακό βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, επίσης ιδιοκτησίας του Ευάγγελου Μαρινάκη. Η άλλοτε πρωταθλήτρια Ευρώπης, στην οποία αγωνίζονται επίσης και οι Απόστολος Βέλλιος, Ανδρέας Μπουχαλάκης, ανακοίνωσε την απόκτηση […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Άλλαξε ομάδα, όχι όμως και… «αφεντικό» ο Στέφανος Καπίνο, ο οποίος μετά την αποδέσμευσή του από τον Ολυμπιακό βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, επίσης ιδιοκτησίας του Ευάγγελου Μαρινάκη.

Η άλλοτε πρωταθλήτρια Ευρώπης, στην οποία αγωνίζονται επίσης και οι Απόστολος Βέλλιος, Ανδρέας Μπουχαλάκης, ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα, ο οποίος υπέγραψε για 1,5 χρόνο.

Εκτός του Καπίνο, η Νότιγχαμ πρόσθεσε ακόμη έναν ποδοσφαιριστή στο δυναμικό της και συγκεκριμένα τον Ισπανό ακραίο (αριστερό) αμυντικό Ραφαέλ Φουέντες, ο οποίος ήταν ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι, μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Οσασούνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις