Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Με… βουτιά προσπάθησαν να ξεφύγουν Αλβανοί που μετέφεραν ναρκωτικά
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με… βουτιά προσπάθησαν να ξεφύγουν Αλβανοί που μετέφεραν ναρκωτικά

Του Πέτρου Καρσιώτη Με… βουτιά στο ποτάμι επιχείρησαν να διαφύγουν δύο Αλβανοί μεταφορείς ναρκωτικών όταν έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς να μεταφέρουν τέσσερις ταξιδιωτικούς σάκους με κάνναβη! Συνελήφθησαν σε δασική έκταση στο Καλπάκι Εν τέλει συνελήφθησαν  σε δασική περιοχή του Καλπακίου Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της  Ασφάλειας Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας. Οι δύο υπήκοοι […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Με… βουτιά στο ποτάμι επιχείρησαν να διαφύγουν δύο Αλβανοί μεταφορείς ναρκωτικών όταν έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς να μεταφέρουν τέσσερις ταξιδιωτικούς σάκους με κάνναβη!

Συνελήφθησαν σε δασική έκταση στο Καλπάκι

Εν τέλει συνελήφθησαν  σε δασική περιοχή του Καλπακίου Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της  Ασφάλειας Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας.

Οι δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 20 και 35 ετών, κατηγορούνται  για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών, με σκοπό τη διακίνηση καθώς και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, το πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής-διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, εντοπίστηκαν,  σε δασική περιοχή του Καλπακίου Ιωαννίνων, οι δύο δράστες.

Μετέφεραν πεζοί τέσσερις σάκους με περίπου 30 κιλά κάνναβης

Μετέφεραν πεζοί τέσσερις ταξιδιωτικούς σάκους, που περιείχαν 23 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 29 κιλών και 200 γραμμαρίων.

Επιχείρησαν να διαφύγουν μέσω του ποταμού

Σημειώνεται, αναφέρει ακόμη η Αστυνομία, ότι κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι δύο αλλοδαποί επιχείρησαν να διαφύγουν μέσω ποταμού, απορρίπτοντας τους σάκους με τα ναρκωτικά πλην όμως καταδιώχθηκαν και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς.

Κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι στερούνται νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα οδηγήθηκαν  στον  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται προκειμένου να εντοπιστούν και οι επίδοξοι παραλήπτες της ποσότητας.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις