Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Επιχείρησε να τον ληστέψει κρατώντας όπλο, αλλά το θύμα τον εξουδετέρωσε
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιχείρησε να τον ληστέψει κρατώντας όπλο, αλλά το θύμα τον εξουδετέρωσε

Του Πέτρου Καρσιώτη Επιχείρησε να ληστέψει διανομέα τσιγάρων, αλλά εξουδετερώθηκε από το υποψήφιο θύμα του, ακινητοποιήθηκε και παραδόθηκε στην Αστυνομία! Πρόκειται για 59χρονο ημεδαπό  ο οποίος ενέχεται σε περίπτωση απόπειρας ληστείας σε βάρος διανομέα τσιγάρων, ενώ από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε επιπλέον η εμπλοκή του σε διάπραξη και άλλων αδικημάτων. Στο χωριό Προφήτης του Λαγκαδά Το […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Επιχείρησε να ληστέψει διανομέα τσιγάρων, αλλά εξουδετερώθηκε από το υποψήφιο θύμα του, ακινητοποιήθηκε και παραδόθηκε στην Αστυνομία!

Πρόκειται για 59χρονο ημεδαπό  ο οποίος ενέχεται σε περίπτωση απόπειρας ληστείας σε βάρος διανομέα τσιγάρων, ενώ από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε επιπλέον η εμπλοκή του σε διάπραξη και άλλων αδικημάτων.

Στο χωριό Προφήτης του Λαγκαδά

Το συμβάν καταγράφηκε βραδινές ώρες στο χωριό Προφήτης του Δήμου Λαγκαδά. Ο 59χρονος, οδηγώντας κλεμμένη δίκυκλη μοτοσικλέτα και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, προσέγγισε 43χρονο διανομέα τσιγάρων και με την απειλή όπλου επιχείρησε να του αφαιρέσει χρήματα.

Ο τελευταίος αντέδρασε και ακινητοποίησε το δράστη, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαγκαδά που προσέτρεξαν στο σημείο.

Τι βρέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντα

Έπειτα από έρευνες, που πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν την κατοχή, την οικία και  την αποθήκη του συλληφθέντα:

  • (1) δίκαννη καραμπίνα με κομμένη κάννη και κοντάκι η οποία περιείχε (2) φυσίγγια,
  • (1) αεροβόλο πιστόλι και (1) γεμιστήρα με (13) μεταλλικά σφαιρίδια,
  • (4) φυσίγγια,
  • (1) μαχαίρι,
  • (1) φορητός πομποδέκτης συντονισμένος σε συχνότητα της Αστυνομίας,
  • (2) σακούλες που περιείχαν φύλλα κάνναβης συνολικού βάρους (265) γραμμαρίων,
  • (7) αποξηραμένα τεμάχια φυτού κάνναβης,
  • (2) κουκούλες τύπου full face και
  • (1) κομμένη κάννη.
  • Είχε αφαιρέσει το όπλο από το σπίτι

Επιπλέον, από την περαιτέρω έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι ο 59χρονος, από περιοχές του Δήμου Λαγκαδά, τον Αύγουστο του 2017 αφαίρεσε την παραπάνω δίκυκλη μοτοσικλέτα, ενώ το Φεβρουάριο του 2018, από το εσωτερικό οικίας, αφαίρεσε κυνηγετική καραμπίνα, με την οποία απείλησε τον 43χρονο, καθώς επίσης και φυσίγγια από σταθμευμένο όχημα που βρισκόταν εξωτερικά της προαναφερόμενης οικίας.

Σημειώνεται ότι ο 59χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις