Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ο Τραμπ εύχεται “χρόνια πολλά” στον… Ρίγκαν!
ΚΟΣΜΟΣ

Ο Τραμπ εύχεται “χρόνια πολλά” στον… Ρίγκαν!

O Ντόναλντ Τραμπ μας έχει συνηθίσει σε tweets που προκαλούν το… αίσθημα, όποιο κι αν είναι αυτό. Με το συγκεκριμένο βέβαια, μας θυμίζει την παραδοχή του πως τουιτάρει και από το κρεβάτι, γιατί μάλλον αυτό το έγραψε… μισοκοιμισμένος! Στο τιτίβισμα, απευθύνεται στον Ρόναλντ Ρίγκαν, τον 40ό πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος απεβίωσε στις 5 Ιουνίου […]

O Ντόναλντ Τραμπ μας έχει συνηθίσει σε tweets που προκαλούν το… αίσθημα, όποιο κι αν είναι αυτό.

Με το συγκεκριμένο βέβαια, μας θυμίζει την παραδοχή του πως τουιτάρει και από το κρεβάτι, γιατί μάλλον αυτό το έγραψε… μισοκοιμισμένος!

Στο τιτίβισμα, απευθύνεται στον Ρόναλντ Ρίγκαν, τον 40ό πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος απεβίωσε στις 5 Ιουνίου 2004 και του εύχεται «χρόνια πολλά».

«Χαρούμενα γενέθλια στον 40ό μας Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Ρόναλντ Ρίγκαν», γράφει στο tweet του ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ, και το συνοδεύει με μια κοινή φωτογραφία τους.

Από κάτω, εκατοντάδες χιλιάδες retweets και σχόλια, τα περισσότερα μάλιστα από φανατικούς οπαδούς, που τον χαρακτηρίζουν τουλάχιστον ισάξιο του πρώην προέδρου.

Οι υπόλοιποι, που διαπιστώνουν ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ απευθύνει μια ευχή για γενέθλια σε έναν άνθρωπο που έχει φύγει από τη ζωή εδώ και 14 χρόνια, του το… υπενθυμίζουν!

Προφανώς και ο πρόεδρος των ΗΠΑ γνωρίζει, οπότε ή θέλει ακόμα μια φορά να προκαλέσει ή εννοεί κάτι άλλο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις