Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κάλεσμα του Ρουβίκωνα για υποδοχή στον “αγωνιστή πρότυπο”
ΕΛΛΑΔΑ

Κάλεσμα του Ρουβίκωνα για υποδοχή στον “αγωνιστή πρότυπο”

Κάλεσμα μέσω facebook κάνει γνωστό μέλος του Ρουβίκωνα, προκειμένου να υπάρξει θερμή υποδοχή αύριο στις φυλακές Κορυδαλλού στον Δημήτρη Κουφοντίνα. Πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που με ανάρτησή στα social media λίγο πριν το συλλαλητήριο στην Αθήνα για τη Μακεδονία είχε προκαλέσει αντιδράσεις καθώς ανέφερε πως θα χυθεί αίμα. Σήμερα και αφού έγινε γνωστό πως […]

Κάλεσμα μέσω facebook κάνει γνωστό μέλος του Ρουβίκωνα, προκειμένου να υπάρξει θερμή υποδοχή αύριο στις φυλακές Κορυδαλλού στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που με ανάρτησή στα social media λίγο πριν το συλλαλητήριο στην Αθήνα για τη Μακεδονία είχε προκαλέσει αντιδράσεις καθώς ανέφερε πως θα χυθεί αίμα.

Σήμερα και αφού έγινε γνωστό πως δόθηκε νέα άδεια από τη φυλακή στον καταδικασμένο εκτελεστή της τρομοκρατικής οργάνωσης «17Ν» το μέλος του Ρουβίκωνα έγραψε στο facebook «Αύριο το πρωί στις 9 υποδεχόμαστε έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού τον αγωνιστή ΠΡΟΤΥΠΟ Δημήτρη Κουφοντίνα».

Όταν είχε πάρει για πρώτη φορά άδεια ο εκτελεστής της «17Ν» ομάδα υποδοχής τον περίμενε την ώρα που περνούσε την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού.
Μάλιστα φώναζαν «το πάθος για τη λευτεριά είναι δυνατότερο απ’ όλα τα κελιά». Ανάμεσα στους νεαρούς ήταν ο γιος του Νίκου Βούτση, καθώς και ένας νεαρός που είχε συλληφθεί στη Νέα Σμύρνη μαζί με μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις