Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Απόστολος Γιάννου: «Είναι ακόμα δύσκολο να προσαρμοστώ»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απόστολος Γιάννου: «Είναι ακόμα δύσκολο να προσαρμοστώ»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Στο κυπριακό πρωτάθλημα με τη φανέλα της ΑΕΚ Λάρνακας συνεχίζει την καριέρα του ο Απόστολος Γιάννου. Ο 28χρονος επιθετικός, που έμεινε ελεύθερος από την κινεζική Κουάνκτσόου, έκανε το ντεμπούτο του στο παιχνίδι με την Αλκή (2-1) και τόνισε πως θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί: «Είναι δύσκολο να προσαρμοστώ γιατί […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Στο κυπριακό πρωτάθλημα με τη φανέλα της ΑΕΚ Λάρνακας συνεχίζει την καριέρα του ο Απόστολος Γιάννου.

Ο 28χρονος επιθετικός, που έμεινε ελεύθερος από την κινεζική Κουάνκτσόου, έκανε το ντεμπούτο του στο παιχνίδι με την Αλκή (2-1) και τόνισε πως θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί:

«Είναι δύσκολο να προσαρμοστώ γιατί ήρθα από μακριά. Θέλω λίγο χρόνο. Το 25λεπτο που έπαιξα με βοήθησε. Όσο περνάει ο καιρός θα γίνομαι καλύτερος. Ίσως σε 2-3 βδομάδες θα έρθω εκεί που πρέπει».

O Γιάννου ξεκίνησε την καριέρα του από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και ακολούθως έπαιξε στην Καβάλα (2009-11) μετρώντας 14 ματς και 1 γκολ.

Στη συνέχεια, έκανε το μεγάλο βήμα μετακομίζοντας στον ΠΑΟΚ. Στον σύλλογο τη Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε 26 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας 3 τέρματα.

Ακολούθησε ένα σύντομο πέρασμα από τον Πλατανιά (9 ματς, 1 γκολ) και από το 2013 μέχρι το 2015 ανήκε στον Πανιώνιο.

Σε 60 αναμετρήσεις είχε σκοράρει 13 φορές και κάπου εκεί είχε αρχίσει να κάνει πολύ πιο αισθητή την παρουσία του στα γήπεδα της Ελλάδας.

Το 2015-16 αγωνίστηκε στον Αστέρα Τρίπολης, όπου σε 30 παιχνίδια παραβίασε την αντίπαλη εστία 14 φορές, πριν μετακινηθεί στην Κίνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις