Ύποπτος και για φόνο ο Αφγανός με τους πυροκροτητές

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ύποπτος και για φόνο ο Αφγανός με τους πυροκροτητές

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Του Πέτρου Καρσιώτη Το DNA του Αφγανού ο οποίος συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες να μεταφέρει εβδομήντα οκτώ πυροκροτητές στην περιοχή του Λυκαβηττού, τον βάζει και στο κάδρο του βασικού υπόπτου για τη δολοφονία 71χρονου κτηνοτρόφου στο Κορωπί! Νέα τροπή στην υπόθεση της ανθρωποκτονίας Ενώ τόσο η προέλευση των κοινών πυροκροτητών όσο και η τελική τους κατάληξη είναι […]

08.02.2018 | 08:24

Του Πέτρου Καρσιώτη

Το DNA του Αφγανού ο οποίος συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες να μεταφέρει εβδομήντα οκτώ πυροκροτητές στην περιοχή του Λυκαβηττού, τον βάζει και στο κάδρο του βασικού υπόπτου για τη δολοφονία 71χρονου κτηνοτρόφου στο Κορωπί!

Νέα τροπή στην υπόθεση της ανθρωποκτονίας

Ενώ τόσο η προέλευση των κοινών πυροκροτητών όσο και η τελική τους κατάληξη είναι ακόμη σε επίπεδο εικασιών, το εύρημα των ειδικών του εγκληματολογικού Τμήματος πάνω στον κάλυκα καραμπίνας με την οποία δολοφονήθηκε ο κτηνοτρόφος, δίνει νέα τροπή στην υπόθεση του μυστηριώδους Αφγανού.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες

Οι εξελίξεις φαίνεται να είναι ραγδαίες σε ό,τι αφορά την ανθρωποκτονία του 71χρονου κτηνοτρόφου, στην θέση Πράρι Πατήματος, που έγινε στο προαύλιο της στάνης του στα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου.

Είχε φύγει από το βράδυ για τη στάνη

Ο 71χρονος κτηνοτρόφος, είχε φύγει από το σπίτι για την στάνη του και θα επέστρεφε, όπως είχε πει στους δικούς του, το πρωί της επόμενης ημέρας στο σπίτι του.

Η οικογένεια ανησύχησε

Όμως, οι ώρες περνούσαν, η οικογένειά του ανησύχησε και το μεσημέρι οι δικοί του πήγαν στη στάνη να δουν τι συνέβαινε.

Τότε αντίκρισαν νεκρό τον άνθρωπό τους στο προαύλιο της στάνης, με μία σφαίρα από κυνηγετικό όπλο στο κεφάλι.

Σε κατάσταση σοκ, κάλεσαν την Αστυνομία

Είχε βρεθεί ένας κάλυκας

Στο σημείο εντοπίστηκε και ένας μοναδικός κάλυκας κυνηγετικού όπλου που μεταφέρθηκε στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια ενημέρωσαν προφορικά την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία που είχε αναλάβει την υπόθεση του Αφγανού, ότι  σε αυτόν τον κάλυκα βρέθηκε DNA που ταυτοποιείται με αυτό του ίδιου.

Αναμένεται το πόρισμα και επίσημα

Αναμένεται τώρα επίσημο έγγραφο των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων ώστε να τεθεί το στοιχείο υπ όψιν του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής που ερευνά την δολοφονία του κτηνοτρόφου.

Διέμενε στην ευρύτερη περιοχή

Ο Αφγανός φέρεται να διέμενε στην ευρύτερη περιοχή και πιθανόν από λατομείο των Μεσογείων, αφαίρεσε τους πυροκροτητές ψάχνοντας ίσως ενδιαφερόμενους στα Εξάρχεια που σύχναζε και φιλοξενούνταν σε καταλήψεις αντιεξουσιαστών και στα προσφυγικά Αμπελοκήπων, ίσως με σκοπό να τους πουλήσει.

Αρνήθηκε να πληρώσει τον λογαριασμό

Υπενθυμίζεται ότι ο Αφγανός συνελήφθη όταν ο ιδιοκτήτης εστιατορίου στον λόφο του Λυκαβηττού κάλεσε την Αστυνομία, γιατί είχε γευματίσει στο εστιατόριο του και αρνούνταν να πληρώσει τον λογαριασμό!

Ανέλαβε τότε η Αντιτρομοκρατική

Άντρες της Άμεσης Δράσης έφτασαν στο σημείο και κατά τη διάρκεια του σωματικού ελέγχου, εντόπισαν τους πυροκροτητές στην κατοχή του Αφγανού, με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν αμέσως και να ενημερώσουν την Αντιτρομοκρατική.

Exit mobile version