Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Άγριος καβγάς Χατζή- Αυλωνίτου: Ντροπή σου, έχεις πάρει 1.000 σταυρούς και μιλάς (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγριος καβγάς Χατζή- Αυλωνίτου: Ντροπή σου, έχεις πάρει 1.000 σταυρούς και μιλάς (vid)

Απίστευτος καβγάς ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης ανάμεσα στον δημοσιογράφο Τάκη Χατζή και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου. Ο δημοσιογράφος ρωτούσε επίμονα τη βουλευτή για την υπόθεση αν έχει δει τη δικογραφία της υπόθεσης Novartis και το έγγραφο του FBI με την Ελένη Αυλωνίτου να του απαντά «όχι» και να προσπαθεί να μιλήσει για […]

Απίστευτος καβγάς ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης ανάμεσα στον δημοσιογράφο Τάκη Χατζή και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου.

Ο δημοσιογράφος ρωτούσε επίμονα τη βουλευτή για την υπόθεση αν έχει δει τη δικογραφία της υπόθεσης Novartis και το έγγραφο του FBI με την Ελένη Αυλωνίτου να του απαντά «όχι» και να προσπαθεί να μιλήσει για ένα ευρύτερο σκάνδαλο στη χώρα.

Ωστόσο, όταν η κ. Αυλωνίτου είπε στον κ. Χατζή ότι δεν τον συμφέρει να συζητήσουν πολιτικά την υπόθεση Novartis, ήρθε η «έκρηξη».

«Είσαι άσχετη, ντροπή σου. Τα πήρα εγώ από τη Novartis κυρία μου; Σε παρακαλώ. 1.000 σταυρούς έχεις πάρει και μιλάς» ήταν μερικά από όσα είπε ο δημοσιογράφος.

«Όχι, σας λέω ούτε εσείς τα πήρατε, ούτε όλοι οι Έλληνες πολίτες» ψέλλισε η Ελένη Αυλωνίτου. Από την πλευρά της, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να κλείσει τη διαμάχη με τη φράση «άρες, μάρες κουκουνάρες».

«Ντροπή σου, ντροπή σου» φώναζε ο δημοσιογράφος.

Ο καβγάς έκλεισε πολιτισμένα με ένα «καλή σας ημέρα» και από τους δύο και τον δημοσιογράφο να παροτρύνει τους ακροατές του να μην βρίζουν την κ. Αυλωνίτου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις