Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο Κοντιζάς έφτυσε πάλι φαγητό παίκτη- Aκολούθησε ο Κουτσόπουλος (vid)
LIFESTYLE

Ο Κοντιζάς έφτυσε πάλι φαγητό παίκτη- Aκολούθησε ο Κουτσόπουλος (vid)

Ο Σωτήρης Κοντιζά συνηθίζει να φτύνει το φαγητό των διαγωνιζομένων στο Master Chef, όταν δεν του αρέσει, αλλά αυτή τη φορά τον ακολούθησε και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Χθες, οι παίκτες του Master Chef έπρεπε να παρουσιάσουν στους κριτές και προς απογοήτευσή τους υπήρχαν μερικά ατυχή περιστατικά. Συγκεκριμένα, το υλικό αυτό ήταν το κολοκύθι, το οποίο διάλεξε […]

Ο Σωτήρης Κοντιζά συνηθίζει να φτύνει το φαγητό των διαγωνιζομένων στο Master Chef, όταν δεν του αρέσει, αλλά αυτή τη φορά τον ακολούθησε και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Χθες, οι παίκτες του Master Chef έπρεπε να παρουσιάσουν στους κριτές και προς απογοήτευσή τους υπήρχαν μερικά ατυχή περιστατικά.

Συγκεκριμένα, το υλικό αυτό ήταν το κολοκύθι, το οποίο διάλεξε ο νικητής του τεστ δημιουργικότητας.

Οι κριτές τους έβαλαν τον όρο- να γεμίσουν τα κολοκυθάκια.

Ο Μάριος Βραχάτης έκανε αυτό που του ζήτησαν, ενώ άλλοι όχι, αλλά δεν κατάφερε να «κερδίσει» τους κριτές με την μαγειρική του.

Aν και στην αρχή οι κριτές δοκίμασαν το αυγολέμονο με τυρί και φάνηκε να τους αρέσει, δεν συνέβη το ίδιο με τα κολοκυθάκια.

Προτίμησαν ωστόσο να μην εκφράσουν λεκτικά τη δυσαρέσκειά τους για το μαγειρικό αποτέλεσμα του παίκτη Μάριου, αλλά να του το δείξουν, φτύνοντας το φαγητό που μόλις είχε ετοιμάσει.

Πρώτος έκανε την κίνηση ο Σωτήρης Κοντιζάς, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα το έκανε και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις