Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Υπάλληλος ιατροδικαστικής υπηρεσίας ασέλγησε στο πτώμα δολοφονημένης σταρ
ΚΟΣΜΟΣ

Υπάλληλος ιατροδικαστικής υπηρεσίας ασέλγησε στο πτώμα δολοφονημένης σταρ

Η δολοφονία της σταρ ρωσικού ριάλιτι σόου, Οξάνα Απλεκαέβα το 2008, είχε συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα. Οι Αρχές αποφάσισαν πρόσφατα να προχωρήσουν στην εκταφή της σορού της, στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τον δράστη που τον ψάχνουν δέκα χρόνια τώρα. Από τις νέες έρευνες όμως, προέκυψε κάτι σοκαριστικό. Κάποιος είχε κάνει σεξ με το άψυχο σώμα της. […]

Η δολοφονία της σταρ ρωσικού ριάλιτι σόου, Οξάνα Απλεκαέβα το 2008, είχε συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα.

Οι Αρχές αποφάσισαν πρόσφατα να προχωρήσουν στην εκταφή της σορού της, στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τον δράστη που τον ψάχνουν δέκα χρόνια τώρα.

Από τις νέες έρευνες όμως, προέκυψε κάτι σοκαριστικό.

Κάποιος είχε κάνει σεξ με το άψυχο σώμα της. Το τεστ DNA που διεξήγαγαν έδειξε πως δράστης ήταν ο 37χρονος υπάλληλος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας.

https://twitter.com/entertain_9ja/status/961032293115727878

Μετά από την εξέλιξη αυτή, ο υπάλληλος παραιτήθηκε και δήλωσε πως «δεν μπορεί να διαψεύσει τα αποτελέσματα των εργαστηρίων» αποκαλύπτοντας επίσης πως παραμένει άνεργος, ενώ τον άφησε και η σύζυγός του.

Αυτό που προκαλεί ακόμη πιο έντονες αντιδράσεις είναι το γεγονός πως ο 37χρονος δεν μπορεί να διωχθεί καθώς δεν υπάρχει διάταξη που να προβλέπει κυρώσεις για μία τέτοια κίνηση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις