Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος video με κυνηγόσκυλα να βασανίζουν μικρό αγριογούρουνο
ΕΛΛΑΔΑ

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος video με κυνηγόσκυλα να βασανίζουν μικρό αγριογούρουνο

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έστειλε φιλοζωική οργάνωση το βίντεο που ανέβασε άνδρας στο facebook στο οποίο καταγραφόταν ο βασανισμός αγριογούρουνου από κυνηγόσκυλα στο χωρίο Μέσουσα, στη Ξάνθη. Σύμφωνα με το  zoosos.gr, ο άνδρας,  ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook βίντεο με τίτλο Ta ergalyia στις 30 Ιανουαρίου. Σε αυτό φαίνονται τρία κυνηγόσκυλα να δαγκώνουν ξανά […]

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έστειλε φιλοζωική οργάνωση το βίντεο που ανέβασε άνδρας στο facebook στο οποίο καταγραφόταν ο βασανισμός αγριογούρουνου από κυνηγόσκυλα στο χωρίο Μέσουσα, στη Ξάνθη.

Σύμφωνα με το  zoosos.gr, ο άνδρας,  ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook βίντεο με τίτλο Ta ergalyia στις 30 Ιανουαρίου.

Σε αυτό φαίνονται τρία κυνηγόσκυλα να δαγκώνουν ξανά και ξανά στο κεφάλι, στα αυτιά και στην ουρά ένα μικρόσωμο αγριογούρουνο, το οποίο ουρλιάζει.

Ο βασανισμός του ζώου γίνεται σε περιφραγμένο χώρο.  Γύρω από το άτυχο αγριογούρουνο, υπάρχουν άνθρωποι και τουλάχιστον δύο εξ αυτών καταγράφουν με τα κινητά τους το βασανιστήριο.

Δείτε εδώ το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις