Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / «Το έχει ξανακάνει…μεταξύ μας», λέει ο Θανάσης για το κάρφωμα του Γιάννη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Το έχει ξανακάνει…μεταξύ μας», λέει ο Θανάσης για το κάρφωμα του Γιάννη

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Το επικό κάρφωμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο… πάνω από τον Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ στον αγώνα των Μπακς με τους Νικς τα ξημερώματα της Τετάρτης (7/2) κάνει το γύρω του πλανήτη στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Ο αδελφός του, Θανάσης Αντετοκούνμπο, δεν εξεπλάγη πάντως, αφού όπως δήλωσε στη media day του Παναθηναϊκού πριν […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Το επικό κάρφωμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο… πάνω από τον Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ στον αγώνα των Μπακς με τους Νικς τα ξημερώματα της Τετάρτης (7/2) κάνει το γύρω του πλανήτη στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ο αδελφός του, Θανάσης Αντετοκούνμπο, δεν εξεπλάγη πάντως, αφού όπως δήλωσε στη media day του Παναθηναϊκού πριν τον αγώνα με τη Μπασκόνια:

«Το έχω ξαναδεί… Δεν το έχω δει στο “Madison Square Garden”, αλλά το έχω δει… μεταξύ μας». Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στάθηκε, πάντως, με δηλώσεις του και στο σοβαρό τραυματισμό του Κρίσταπς Πορζίνγκις στον ίδιο αγώνα, αφού ο Λετονός διεθνής σε κάρφωμα μπροστά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο, θα υποβληθεί σε επέμβαση και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο σχολίασε αρχικά για το κάρφωμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

«Ξύπνησα το πρωί και είχα 30-35 μηνύματα γι’ αυτό. Ήταν τρομερή φάση, αν και όλο το παιχνίδι το επισκιάζει ο τραυματισμός του φίλου μου και πρώην συμπαίκτη μου, Κρίσταπς Πορζίνγκις. Όλοι περνάμε δύσκολα, αλλά αυτό ήταν το χειρότερο που μπορούσε να γίνει. Από εκεί και πέρα ήταν τρομερή φάση. Το έχω ξαναδεί. Δεν το έχω δει στο “Madison Square Garden”, αλλά το έχω δει στο… μεταξύ μας».

Ενόψει του ματς με τη Μπασκόνια και τη συνέχεια στη Euroleague, ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού εξήγησε:

«Η σεζόν είναι μεγάλη. Θα έχεις καλές και κακές μέρες. Γυρίσαμε στο ελληνικό πρωτάθλημα, κάναμε τη δουλειά μας και δουλέψαμε σκληρά αυτές τις ημέρες. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή και να παίξουμε το παιχνίδι μας. Θέλουμε μέχρι τον επόμενο μήνα να έχουμε ανέβει για να μπορεί η ομάδα να παίζει όπως πρέπει και να είμαστε έτοιμοι στα πλέι οφ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις