Αθήνα

°C

Κυριακή

11

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε η κατασκευαστική εταιρεία του γηπέδου
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε η κατασκευαστική εταιρεία του γηπέδου

Άλλο ένα βήμα για την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ! Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την κατασκευαστική εταιρεία για τη δεύτερη φάση του έργου, που ξεκινάει άμεσα και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 14 μήνες! Η εταιρεία ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ ΑΕ, που υλοποίησε την πρώτη φάση του έργου του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τις εκσκαφές-αντιστηρίξεις, θα […]

Άλλο ένα βήμα για την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ! Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την κατασκευαστική εταιρεία για τη δεύτερη φάση του έργου, που ξεκινάει άμεσα και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 14 μήνες!

Η εταιρεία ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ ΑΕ, που υλοποίησε την πρώτη φάση του έργου του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τις εκσκαφές-αντιστηρίξεις, θα αναλάβει και την επόμενη, όπως ανακοίνωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ!

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται πως «το χρονοδιάγραμμα της συγκεκριμένης φάσης του έργου υπολογίζεται περίπου στους 14 μήνες» και σημειώνεται πως τα έργα θα ξεκινήσουν άμεσα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε από την Δικέφαλος 1924 ΑΕ η διαδικασία επιλογής της αναδόχου εταιρίας για την επόμενη φάση κατασκευής του έργου του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η φάση αυτή περιλαμβάνει το σύνολο των σκυροδεμάτων και του σιδηρού οπλισμού του φέροντος οργανισμού του γηπέδου, την κατασκευή των πυλώνων, τις υπόλοιπες χωματουργικές εργασίες καθώς επίσης την κατασκευή και την τοποθέτηση των προκατασκευασμένων κερκίδων.

Το χρονοδιάγραμμα της συγκεκριμένης φάσης του έργου υπολογίζεται περίπου στους 14 μήνες. Κατά τη διαδικασία επιλογής η Δικέφαλος 1924 ΑΕ έλαβε πέντε αξιόπιστες προσφορές.

Ανάδοχος εταιρία είναι η ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ ΑΕ μαζί με την εξειδικευμένη εταιρία σκυροδεμάτων ΒΑΓΕΝΑΣ Τεχνική Εταιρία. Να σημειωθεί ότι η εταιρία ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ ΑΕ είναι εκείνη, η οποία υλοποίησε την πρώτη φάση του έργου με τις εκσκαφές – αντιστηρίξεις.

Η έναρξη της εν λόγω φάσης του έργου θα είναι άμεση!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις