Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολάκης σε Άδωνι: Κάνε όσες μηνύσεις θες σε όποιον μιλάει ελληνικά, η νέμεσις ήρθε!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης σε Άδωνι: Κάνε όσες μηνύσεις θες σε όποιον μιλάει ελληνικά, η νέμεσις ήρθε!

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης επιτέθηκε μέσω Facebook στον Άδωνι Γεωργιάδη για την εμπλοκή του στην υπόθεση Novartis. «Το Σύνταγμα καταπατάει αυτός που κλέβει δημόσιο χρήμα, κάνοντας χαριστικές ρυθμίσεις υπέρ εταιρειών με τις υπουργικές τους αποφάσεις και ΌΧΙ αυτός που αποκαλύπτει λαμογιές!!!!! Το’πιασες το νόημα αντιπρόεδρε των ακροδεξιών γκρουπουσκουλων που βρίσκεσαι σε παραλήρημα από […]

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης επιτέθηκε μέσω Facebook στον Άδωνι Γεωργιάδη για την εμπλοκή του στην υπόθεση Novartis.

«Το Σύνταγμα καταπατάει αυτός που κλέβει δημόσιο χρήμα, κάνοντας χαριστικές ρυθμίσεις υπέρ εταιρειών με τις υπουργικές τους αποφάσεις και ΌΧΙ αυτός που αποκαλύπτει λαμογιές!!!!! Το’πιασες το νόημα αντιπρόεδρε των ακροδεξιών γκρουπουσκουλων που βρίσκεσαι σε παραλήρημα από χθες;;;;;; ΥΓ: Κάνε όσες μηνύσεις θες σε όποιον μιλάει ελληνικά….. η νέμεσις ήρθε!!!!!».

O αντιπρόεδρος της ΝΔ είχε πει νωρίτερα ότι θα μηνύσει τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, αλλά και την αρμόδια εισαγγελέα για παραβίαση του Συντάγματος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις