Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / 19χρονος βίασε μητέρα με γρύλο αυτοκινήτου (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

19χρονος βίασε μητέρα με γρύλο αυτοκινήτου (pics)

Φρίκη και οργή προκαλεί η υπόθεση του θανάτου μίας μητέρας δύο παιδιών, από τις αρρωστημένες ορέξεις ενός 19χρονου. Η 41χρονη Σβετλάνα Σαπόγκοβα, χτυπήθηκε και «βιάστηκε με ένα γρύλο αυτοκινήτου» όταν δέχτηκε να την γυρίσει σπίτι ο επιτιθέμενος. Τα μέσα ανέφεραν χαρακτηριστικά πως ο δράστης της “έσκισε την μήτρα”. Ο Τσέσκο φέρεται να της έσκισε τα […]

Φρίκη και οργή προκαλεί η υπόθεση του θανάτου μίας μητέρας δύο παιδιών, από τις αρρωστημένες ορέξεις ενός 19χρονου.

Η 41χρονη Σβετλάνα Σαπόγκοβα, χτυπήθηκε και «βιάστηκε με ένα γρύλο αυτοκινήτου» όταν δέχτηκε να την γυρίσει σπίτι ο επιτιθέμενος. Τα μέσα ανέφεραν χαρακτηριστικά πως ο δράστης της “έσκισε την μήτρα”.

Ο Τσέσκο φέρεται να της έσκισε τα ρούχα στο αυτοκίνητο αφότου προσφέρθηκε να την πάει σπίτι μετά την κηδεία ενός κοινού τους γνωστού κοντά στο Σαράτοφ στη νότια Ρωσία.

Στη συνέχεια, την άφησε να πεθάνει στο αυτοκίνητο, αλλά την είδαν περαστικοί που κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο. Ήταν ακόμα ζωντανή αλλά σε άθλια κατάσταση, ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί προσπάθησαν μάταια να την κρατήσουν στη ζωή καθώς τα τραύματα ήταν πολλαπλά και μεγάλα.

Σύμφωνα με τους γιατρούς όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο είχε ήδη χάσει 3 λίτρα αίμα, όταν το σώμα έχει περίπου 5,5λίτρα.

Ο Τσέσκο ομολόγησε την αρρωστημένη επίθεση κατά τη διάρκεια της ανάκρισης.

Ένας φίλος του θύματος δήλωσε: “Ο γρύλος του αυτοκινήτου βρέθηκε στο πίσω κάθισμα δίπλα στη Σβετλάνα. Όλα ήταν καλυμμένα με αίμα”.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις