Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σαρώνει σε τηλεθέαση η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά
ΕΛΛΑΔΑ

Σαρώνει σε τηλεθέαση η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά

Σπάει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, σε μία εποχή που τα περισσότερα τηλεοπτικά προγράμματα βλέπουν συνεχώς τους αριθμούς να πέφτουν. Ο έμπειρος δημοσιογράφος, που γνωρίζει καλά τον τηλεθεατή, βρίσκεται πάντα στον παλμό της επικαιρότητας, ενώ τα νούμερα δεν πέφτουν ποτέ από το 40%. Με καλεσμένα τα πιο «καυτά» πρόσωπα, με λαβράκια που […]

Σπάει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, σε μία εποχή που τα περισσότερα τηλεοπτικά προγράμματα βλέπουν συνεχώς τους αριθμούς να πέφτουν.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος, που γνωρίζει καλά τον τηλεθεατή, βρίσκεται πάντα στον παλμό της επικαιρότητας, ενώ τα νούμερα δεν πέφτουν ποτέ από το 40%.

Με καλεσμένα τα πιο «καυτά» πρόσωπα, με λαβράκια που καταφέρνει να βγάζει αλλά και με απόλυτη ενημέρωση, χαρίζει εντυπωσιακές πρωτιές στον ΣΚΑΪ.

Και αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Γιώργος Αυτιάς δεν είχε αντίπαλο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι, την Κυριακή… άνοιξε λογαριασμό για το μεγάλο συλλαλητήριο της Αθήνας για τη Μακεδονία.

Μέσω της εκπομπής κατέγραψε το κλίμα που διαμορφωνόταν στην πρωτεύουσα ήδη από πολύ νωρίς το πρωί με συνδέσεις που μας προετοίμαζαν για τη μεγαλειώδη κινητοποίηση.

Άλλωστε ο ίδιος, είχε ιχνηλατήσει εδώ και εβδομάδες το συναίσθημα εθνικής συγκίνησης στην κοινωνία, και είχε φροντίσει να αναδείξει τον πιο έντονο τρόπο και το πρώτο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις