Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / «Δεν μου άρεσε ο τρόπος που με κοιτούσε», είπε ο ένας από τους συλληφθέντες για την επίθεση στον εύελπι
ΕΛΛΑΔΑ

«Δεν μου άρεσε ο τρόπος που με κοιτούσε», είπε ο ένας από τους συλληφθέντες για την επίθεση στον εύελπι

«Δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που με κοίταγε. Νόμιζα ότι μου πούλαγε μαγκιά και γι’ αυτό του επιτεθήκαμε» εξήγησε ο ένας από τους δύο συλληφθέντες για την επίθεση κατά του τριτοετή εύελπι το βράδυ της Κυριακής, ενώ βρισκόταν σε στάση λεωφορείου στην Κατεχάκη. Ο ένας από τους συλληφθέντες ηλικίας 23 ετών, σύμφωνα με τον […]

«Δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που με κοίταγε. Νόμιζα ότι μου πούλαγε μαγκιά και γι’ αυτό του επιτεθήκαμε» εξήγησε ο ένας από τους δύο συλληφθέντες για την επίθεση κατά του τριτοετή εύελπι το βράδυ της Κυριακής, ενώ βρισκόταν σε στάση λεωφορείου στην Κατεχάκη.

Ο ένας από τους συλληφθέντες ηλικίας 23 ετών, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, είναι σεσημασμένος καθώς είχε συλληφθεί το 2016 από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πεύκης για την καταστροφή ελληνικής σημαίας που κρεμόταν σε μπαλκόνι διαμερίσματος ενώ ο δεύτερος είχε καθαρό μητρώο.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος.

Συγκεκριμένα η ποινική δίωξη αφορά ληστεία από κοινού, επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο φοιτητής της Σχολής Ευελπίδων, βρέθηκε εν μέσω συμπλοκής ακροδεξιών με αντιεξουσιαστές όταν τρεις δράστες τον πλησίασαν και άρχισαν να τον χτυπούν με γροθιές και σφυρί στο κεφάλι και στα γόνατα. Ο νεαρός δεν φορούσε την στολή του, κρατούσε τσάντα με τα διακριτικά της σχολής Ευελπίδων, την οποία και του αφαίρεσαν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις