Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έρωτας στο Survivor: Ο ωραίος και η ωραία, ήρθαν πολύ- πολύ κοντά… (pics)
LIFESTYLE

Έρωτας στο Survivor: Ο ωραίος και η ωραία, ήρθαν πολύ- πολύ κοντά… (pics)

Ούτε και αυτή τη χρονιά θα έλειπαν οι έρωτες στον Άγιο Δομίνικο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real φουντώνουν οι φήμες για ειδύλλιο μεταξύ ενός Μαχητή και ενός προσώπου εκτός των δύο ομάδων. Πιο συγκεκριμένα ανάμεσα σε έναν μαχητή και τη γοητευτική μουσουλμάνα της Θράκης, διευθύντρια παραγωγής Εμινέ Γιεσίρ! Ο Τεό, κατά κόσμον Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, με διεθνή […]

Ούτε και αυτή τη χρονιά θα έλειπαν οι έρωτες στον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real φουντώνουν οι φήμες για ειδύλλιο μεταξύ ενός Μαχητή και ενός προσώπου εκτός των δύο ομάδων. Πιο συγκεκριμένα ανάμεσα σε έναν μαχητή και τη γοητευτική μουσουλμάνα της Θράκης, διευθύντρια παραγωγής Εμινέ Γιεσίρ!

Ο Τεό, κατά κόσμον Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, με διεθνή καριέρα στο μόντελινγκ και ένας από τους παίκτες που έχουν ήδη ξεχωρίσει, μάλλον έχει το μυαλό του αλλού τελευταία…

Η Εμινέ έχει κάνει τη δική της καριέρα στο χώρο του μόντελινγ, επομένως αυτό ίσως είναι ένα στοιχείο το οποίο βοήθησε στο να έρθουν και πιο κοντά.

Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν, οι δυο τους εκδήλωσαν αμέσως ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον, καθώς είχαν απομακρυνθεί και μιλούσαν μόνοι τους για αρκετή ώρα.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως κάτι τέτοιο θα ήταν ενάντια στους κανονισμούς του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις