Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Βρέθηκε, αλλά νεκρός, ο αδερφός της τηλεοπτικής “Σαμάνθα” (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Βρέθηκε, αλλά νεκρός, ο αδερφός της τηλεοπτικής “Σαμάνθα” (pics)

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της εξαφάνισης του αδερφού της Κιμ Κατράλ, της τηλεοπτικής «Σαμάνθα» από το Sex And The City, λίγες μόνο ώρες αφότου εκείνη είχε απευθύνει έκκληση μέσω των social media στους θαυμαστές της να βοηθήσουν να βρεθεί. Η 61χρονη ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία με το εξής μήνυμα: «Με […]

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της εξαφάνισης του αδερφού της Κιμ Κατράλ, της τηλεοπτικής «Σαμάνθα» από το Sex And The City, λίγες μόνο ώρες αφότου εκείνη είχε απευθύνει έκκληση μέσω των social media στους θαυμαστές της να βοηθήσουν να βρεθεί.

Η 61χρονη ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία με το εξής μήνυμα: «Με μεγάλη θλίψη, εγώ και η οικογένειά μου ανακοινώνουμε τον απροσδόκητο θάνατο του γιου και αδερφού μας Κρις Κατράλ. Αυτή την ώρα ζητούμε ιδιωτικότητα αλλά θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους στα social media για την αγνή αγάπη τους και υποστήριξή τους αυτή την ώρα της δοκιμασίας».

«Ο Κρίστοφερ Κατράλ εντοπίστηκε νεκρός» ήταν το μήνυμα της αστυνομίας του Καναδά στο Twitter.

Το πρωί της Κυριακής, η Κιμ Κατράλ με μήνυμα στο Instagram, ανέφερε ότι ο αδελφός της Κρίστοφερ Κατράλ, ηλικίας 55 ετών, που διέμενε στο Λακόμπ, στην επαρχία Αλμπέρτα στον δυτικό Καναδά ήταν αγνοούμενος από την προηγούμενη Τρίτη.

Έλεγε ότι τα κλειδιά του, το κινητό του τηλέφωνο και το πορτοφόλι του βρέθηκαν πάνω σε ένα τραπέζι εντός της οικίας του, ενώ η πόρτα της εισόδου ήταν ανοιχτή. Επισημαίνοντας ότι ο αδελφός της δεν έχει ποτέ ξανά φύγει χωρίς τα προσωπικά του αντικείμενα, εγκαταλείποντας μόνα τους τα επτά σκυλιά του, η Κιμ Κατράλ απηύθυνε έκκληση στους θαυμαστές της να βοηθήσουν για τον εντοπισμό του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις