Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Αποθέωση για Γιάννη Αντετοκούνμπο από ομογενείς
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αποθέωση για Γιάννη Αντετοκούνμπο από ομογενείς

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Οι Μπακς πέρασαν νικηφόρα από το Μπρούκλιν επικρατώντας με 109-94 των Νετς, σ’ ένα παιχνίδι, όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στον δεξιό αστράγαλο. Ο  Έλληνας σούπερ σταρ πέτυχε 16 πόντους, μάζεψε 8 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ και έκανε ένα κόψιμο, μέχρι να γυρίσει τον αστράγαλό του στο τέταρτο δωδεκάλεπτο. Σε […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Οι Μπακς πέρασαν νικηφόρα από το Μπρούκλιν επικρατώντας με 109-94 των Νετς, σ’ ένα παιχνίδι, όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στον δεξιό αστράγαλο.

Ο  Έλληνας σούπερ σταρ πέτυχε 16 πόντους, μάζεψε 8 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ και έκανε ένα κόψιμο, μέχρι να γυρίσει τον αστράγαλό του στο τέταρτο δωδεκάλεπτο.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι, αυτή τη φορά στο Μπρούκλιν μια ολόκληρη κερκίδα γέμισε από ομογενείς και όλοι τους περίμεναν υπομονετικά να αποθεώσουν τον Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη των «ελαφιών».

Ο Giannis τόνισε: «Σας ευχαριστώ που είστε εδώ, που στηρίζετε τους Μπακς, εμένα και την οικογένειά μου. Προσπαθώ να σας κάνω όλους περήφανους», είπε ο 23χρονος άσος, ο οποίος υπέγραψε πολλά αυτόγραφα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις