Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον αριθμό των διαδηλωτών στο Σύνταγμα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον αριθμό των διαδηλωτών στο Σύνταγμα

Εκατόν σαράντα χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν, σύμφωνα με την Αστυνομία, στο σημερινό συλλαλητήριο της Αθήνας για το Σκοπιανό με τους διοργανωτές να κάνουν λόγο για ενάμιση εκατομμύριο. «Από ώρα 12:00 σήμερα (04-02-2018) πραγματοποιείται εκδήλωση με τη συμμετοχή περίπου εκατόν σαράντα χιλιάδων (140.000) πολιτών στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος και σε έκταση 50.000 τ.μ. περίπου», αναφέρει η ανακοίνωση […]

Εκατόν σαράντα χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν, σύμφωνα με την Αστυνομία, στο σημερινό συλλαλητήριο της Αθήνας για το Σκοπιανό με τους διοργανωτές να κάνουν λόγο για ενάμιση εκατομμύριο.

«Από ώρα 12:00 σήμερα (04-02-2018) πραγματοποιείται εκδήλωση με τη συμμετοχή περίπου εκατόν σαράντα χιλιάδων (140.000) πολιτών στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος και σε έκταση 50.000 τ.μ. περίπου», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έλαβε από νωρίς το πρωί σήμερα αυξημένα μέτρα ασφαλείας, τροχαίας και τάξης για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης. Για την εκδήλωση αφίχθησαν στην Αττική 283 λεωφορεία, από τα οποία 189 από τον σταθμό διοδίων Αφιδνών και 94 από το σταθμό διοδίων Ελευσίνας. Τα λεωφορεία φυλάσσονται από αστυνομικές δυνάμεις σε χώρους στάθμευσης», σημειώνουν.

Υπενθυμίζεται ότι στο προηγούμενο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης οι Αρχές έκαναν λόγο για 90.000 διαδηλωτές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις