Οι καλύτεροι τρόποι να μοσχομυρίζουν τα ρούχα στη ντουλάπα σας

PLUS

Οι καλύτεροι τρόποι να μοσχομυρίζουν τα ρούχα στη ντουλάπα σας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Τι πιο όμορφο από το να αναδύεται από τη ντουλάπα, τα συρτάρια μας και τα ρούχα που βρίσκονται μέσα σε αυτά μια υπέροχη μυρωδιά; Γι΄αυτό λοιπόν, δείτε τους καλύτερους και πιο αποτελεσματικούς τρόπους να το πετύχετε. Βότανα Ράβουμε ή αγοράζουμε μικρά σακουλάκια από ύφασμα και βάζουμε μέσα αποξηραμένα ματσάκια από λεβάντα, δυόσμο, μέντα ή βασιλικό. Τα τοποθετούμε σε όλους τους αποθηκευτικούς χώρους. Κόκκοι […]

03.02.2018 | 14:06

Τι πιο όμορφο από το να αναδύεται από τη ντουλάπα, τα συρτάρια μας και τα ρούχα που βρίσκονται μέσα σε αυτά μια υπέροχη μυρωδιά; Γι΄αυτό λοιπόν, δείτε τους καλύτερους και πιο αποτελεσματικούς τρόπους να το πετύχετε.

Βότανα

Ράβουμε ή αγοράζουμε μικρά σακουλάκια από ύφασμα και βάζουμε μέσα αποξηραμένα ματσάκια από λεβάντα, δυόσμο, μέντα ή βασιλικό. Τα τοποθετούμε σε όλους τους αποθηκευτικούς χώρους.

Κόκκοι καφέ

Οι κόκκοι καφέ απορροφούν τις άσχημες μυρωδιές. Έτσι, βάζοντας μερικούς κόκκους στην ντουλάπα  μέσα σε ένα σακουλάκι εξαφανίζουμε την μυρωδιά. Μια φορά το μήνα φροντίζουμε να αλλάζουμε τους κόκκους για να διατηρείτε η ωραία μυρωδιά στην ντουλάπα.

Ποτ πουρί

Τοποθετούμε μικρά πουγκάκια με ποτ πουρί στις γωνίες της ντουλάπας ή στα συρτάρια. Ακόμα, θα μπορούσαμε να κρύψουμε τα πουγκιά σε τσέπες παντελονιών ή μπουφάν για να τα κρατήσουμε φρέσκα για περισσότερο καιρό.

Σαπούνι 

Όταν το σαπούνι ζεσταίνεται απελευθερώνει μια γλυκιά μυρωδιά που μπορεί να χαρίσει ένα υπέροχο άρωμα στα ρούχα μας. Όσο πιο ισχυρό είναι το άρωμα του σαπουνιού, τόσο καλύτερο θα είναι και το αποτέλεσμα. Ξετυλίγουμε το σαπούνι από τη συσκευασία και το τυλίγουμε μέσα σε ένα κομμάτι ύφασμα ή υφασμάτινο πουγκί.

Το ελαφρύ ύφασμα θα επιτρέψει στο άρωμα να απλωθεί στο χώρο ενώ παράλληλα προστατεύει τα ρούχα μας από οποιαδήποτε έλαια περιέχονται στο σαπούνι.

Ψεκάζουμε με το αγαπημένο μας άρωμα ένα χαρτομάντιλο ή κομμάτια βαμβάκι. Περιμένουμε λίγο να στεγνώσουν, τα απλώνουμε στα ράφια της ντουλάπας και τοποθετούμε τα ρούχα από πάνω. Θα μυρίζουν τέλεια στη στιγμή.

Exit mobile version