Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Lady Gaga ακύρωσε συναυλίες- Υποφέρει από ισχυρούς πόνους
LIFESTYLE

Η Lady Gaga ακύρωσε συναυλίες- Υποφέρει από ισχυρούς πόνους

Η Lady Gaga αναγκάστηκε να ακυρώσει 10 συναυλίες της, καθώς ταλαιπωρείται από ισχυρούς πόνους, που δεν της επιτρέπουν να κάνει live εμφανίσεις. Η σταρ αναμενόταν να δώσει δύο συναυλίες στο Λονδίνο και μία στο Μάντσεστερ τις επόμενες ημέρες. Με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της οι φαν της ενημερώθηκαν για την ακύρωση των τελευταίων δέκα συναυλιών στην […]

Η Lady Gaga αναγκάστηκε να ακυρώσει 10 συναυλίες της, καθώς ταλαιπωρείται από ισχυρούς πόνους, που δεν της επιτρέπουν να κάνει live εμφανίσεις.

Η σταρ αναμενόταν να δώσει δύο συναυλίες στο Λονδίνο και μία στο Μάντσεστερ τις επόμενες ημέρες.

Με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της οι φαν της ενημερώθηκαν για την ακύρωση των τελευταίων δέκα συναυλιών στην Ευρώπη, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της «Joanne».

«Χθες το βράδυ, με τη στήριξη της ιατρικής ομάδας της, η Lady Gaga πήρε τη δύσκολη απόφαση να σταματήσει την περιοδεία. Είναι πολύ λυπημένη που δεν μπορεί να εμφανιστεί μπροστά στους Ευρωπαίους θαυμαστές της, που περίμεναν τόσο υπομονετικά. Τη φροντίζουν ειδικοί γιατροί, που εργάζονται ώστε να μπορέσει να συνεχίσει τις εμφανίσεις της τα επόμενα χρόνια», ανέφερε η ίδια ανακοίνωση.

Δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάστασή της. Πάντως, πριν από λίγους μήνες η 31χρονη αποκάλυψε ότι πάσχει από ινομυαλγία, που προκαλεί μυοσκελετικούς πόνους σε όλο το σώμα, διαταραχές ύπνου και κόπωση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις