Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Το δώρο του Πέτρου Κωνσταντινέα στον Κυριάκο Μητσοτάκη (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το δώρο του Πέτρου Κωνσταντινέα στον Κυριάκο Μητσοτάκη (vid)

Μια απρόσμενη συνάντηση είχε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αποχωρώντας από τον Ιερό Ναό της Υπαπαντής στην Καλαμάτα μετά το πέρας της λιτανείας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην πόλη, στα πλαίσια της περιοδείας του. Μέχρι που είχε μια… έκπληξη, με άνθρωπο του αντίπαλου στρατοπέδου, που πρόσφατα μάλιστα είχε πρωταγωνιστήσει σε τεράστιο τηλεοπτικό καβγά με τον […]

Μια απρόσμενη συνάντηση είχε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αποχωρώντας από τον Ιερό Ναό της Υπαπαντής στην Καλαμάτα μετά το πέρας της λιτανείας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην πόλη, στα πλαίσια της περιοδείας του.

Μέχρι που είχε μια… έκπληξη, με άνθρωπο του αντίπαλου στρατοπέδου, που πρόσφατα μάλιστα είχε πρωταγωνιστήσει σε τεράστιο τηλεοπτικό καβγά με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο λόγος για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Κωνσταντινέας που διατηρεί «φούρνο» πλησίον της Εκκλησίας.

Σαν σωστός… οικοδεσπότης όταν είδε τον Κυριάκο Μητσοτάκη έξω από το κατάστημά του, τον φώναξε και του προσέφερε ως δώρο μια σακούλα «λαλάγγια» που αποτελούν και τοπικό προϊόν.

Οι δυο άνδρες αντάλλαξαν ασπασμό και ο πρόεδρος της ΝΔ ευχαρίστησε τον Πέτρο Κωνσταντινέα για το δώρο του, σχολιάζοντας «είναι ότι πρέπει για το δρόμο της επιστροφής…».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις