Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / O καλύτερος τρόπος να φύγει η “λαδίλα” από τα τάπερ σου
PLUS

O καλύτερος τρόπος να φύγει η “λαδίλα” από τα τάπερ σου

Πολλές φορές βάζεις φαγητά μέσα σε τάπερ τα οποία όταν τα βγάζεις αφήνουν χρώμα, πολύ λάδι και μυρωδιές στα τοιχώματα. Τις περισσότερες φορές μάλιστα όσο και να τα πλύνεις τα υπολείμματα του λαδιού εξακολουθούν να μένουν. Ο καλύτερος τρόπος για να τα καθαρίσεις καλά είναι να ρίξεις κλασικό απορρυπαντικό για τα πιάτα μέσα στο τάπερ […]

Πολλές φορές βάζεις φαγητά μέσα σε τάπερ τα οποία όταν τα βγάζεις αφήνουν χρώμα, πολύ λάδι και μυρωδιές στα τοιχώματα. Τις περισσότερες φορές μάλιστα όσο και να τα πλύνεις τα υπολείμματα του λαδιού εξακολουθούν να μένουν.

Ο καλύτερος τρόπος για να τα καθαρίσεις καλά είναι να ρίξεις κλασικό απορρυπαντικό για τα πιάτα μέσα στο τάπερ σου και λίγο ζεστό νερό και να τρίψεις για λίγο τα τοιχώματα με μία παλιά οδοντόβουρτσα την οποία έχεις για τέτοιες δουλειές.

Αν οι λεκέδες είναι πολύ δύσκολοι τότε ρίξε λίγη μαγειρική σκόνη στο τάπερ και λίγο ζεστό νερό και τρίψε πάλι με μία παλιά οδοντόβουρτσα.

Τα πλαστικά τάπερ έχουν ημερομηνία λήξης και αυτός είναι και ο λόγος που είναι αρκετά πιο φτηνά από τα γυάλινα.

Όταν βλέπεις ότι όσο και να τρίβεις οι λεκέδες πλέον δε φεύγουν με τίποτα, έχει έρθει η ώρα να τα πετάξεις και να αρχίσεις να χρησιμοποιείς τα γυάλινα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις