Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αθωώθηκε ο Τζιμ Κάρεϊ για τον θάνατο της Καθριόνα Γουάιτ
LIFESTYLE

Αθωώθηκε ο Τζιμ Κάρεϊ για τον θάνατο της Καθριόνα Γουάιτ

Ο Τζιμ Κάρεϊ δεν θα δικαστεί για την αυτοκτονία της πρώην φίλης του Καθριόνα Γουάιτ καθώς οι κατηγορίες έχουν αποσυρθεί. Ο εν διαστάσει  σύζυγος της εκλιπούσας  και η μητέρα της είχαν μηνύσει τον διάσημο ηθοποιό και τον κατηγορούσαν ότι εκείνος της είχε δώσει υπερβολική δόση χαπιών το 2015 αλλά και πως είχε την ευθύνη για […]

Ο Τζιμ Κάρεϊ δεν θα δικαστεί για την αυτοκτονία της πρώην φίλης του Καθριόνα Γουάιτ καθώς οι κατηγορίες έχουν αποσυρθεί.

Ο εν διαστάσει  σύζυγος της εκλιπούσας  και η μητέρα της είχαν μηνύσει τον διάσημο ηθοποιό και τον κατηγορούσαν ότι εκείνος της είχε δώσει υπερβολική δόση χαπιών το 2015 αλλά και πως είχε την ευθύνη για τα ψυχολογικά προβλήματα της.

Ο Κάρεϊ είχε απαντήσει τον περασμένο Σεπτέμβριο με μηνύσεις υποστηρίζοντας ότι όλο αυτό ήταν μια προσπάθεια για να τον δυσφημίσουν και να του καταστρέψουν την καριέρα. Ισχυρίστηκε επίσης ότι η Γουάιτ τον απειλούσε διαρκώς λέγοντάς του ότι θα πει στον Τύπο πώς την είχε κολλήσει σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες.

Ο Κάρεϊ απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες, καθώς ο δικηγόρος του ζήτησε από τον πρώην σύζυγο να παρουσιάσει έγγραφα που αποδεικνύουν ότι η Γουάιτ δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα πολύ πριν γνωρίσει τον ηθοποιό και εκείνος αρνήθηκε να το κάνει.

Εκπρόσωπος του ηθοποιού Κάρεϊ επιβεβαίωσε ότι το θέμα με τη δικαιοσύνη έκλεισε στις 25 Ιανουαρίου και δεν θα προβεί σε περαιτέρω σχόλια καθώς ανυπομονεί να προχωρήσει με τη ζωή του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις