Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Περιοδεία Μητσοτάκη: «Πήξαμε στα παραμύθια, ψεύτικες ελπίδες δεν θα σας δώσω» (pics)
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Περιοδεία Μητσοτάκη: «Πήξαμε στα παραμύθια, ψεύτικες ελπίδες δεν θα σας δώσω» (pics)

«Πήξαμε στα παραμύθια. Η ελπίδα στηρίζεται στην αλήθεια» διεμήνυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Βάρδα, τον πρώτο σταθμό της περιοδείας του στο νομό Ηλείας. Ένας κρεοπώλης του ζήτησε να κατανοήσει τα προβλήματα της κοινωνίας. «Γι’αυτό γυρνάμε όλη την Ελλάδα και συζητάμε με τους πολίτες. Έχουμε ένα συγκεκριμένο σχέδιο το οποίο πιστεύουμε ότι θα το εγκρίνουν. Υπάρχει […]

«Πήξαμε στα παραμύθια. Η ελπίδα στηρίζεται στην αλήθεια» διεμήνυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Βάρδα, τον πρώτο σταθμό της περιοδείας του στο νομό Ηλείας.

Ένας κρεοπώλης του ζήτησε να κατανοήσει τα προβλήματα της κοινωνίας. «Γι’αυτό γυρνάμε όλη την Ελλάδα και συζητάμε με τους πολίτες. Έχουμε ένα συγκεκριμένο σχέδιο το οποίο πιστεύουμε ότι θα το εγκρίνουν. Υπάρχει ελπίδα αλλά ελπίδα που στηρίζεται στην αλήθεια. Πήξαμε με τα παραμύθια», απάντησε ο κ. Μητσοτάκης.

«Πρόεδρε θέλουμε να έρθετε και ως πρωθυπουργός», του είπε στη συνέχεια ο κρεοπώλης και ο πρόεδρος της ΝΔ απάντησε: «Τα “μπράβο” θα έχουν μεγαλύτερη σημασία όταν κάνουμε όσα έχουμε δεσμευτεί».
Στο χωριό Κουρτέσι επισκέφτηκε θερμοκήπιο όπου γίνεται καλλιέργεια καρπουζιών και άκουσε παράπονα των αγροτών για τη φορολογία.

«Τι διαφορετικό θα κάνετε εσείς;», τον ρώτησε ένας ζαχαροπλάστης. «Εγώ έχω πει ότι θα μειώσω τους φόρους και τον ΕΝΦΙΑ. Δεν είπα ότι θα καταργήσω τον ΕΝΦΙΑ», απάντησε ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος άκουσε και τις προτάσεις νέων σε καφέ της περιοχής.

Αφού υπογράμμισε ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι η χειρότερη κυβέρνηση που έχει περάσει στην Ελλάδα από τη Μεταπολίτευση, σημείωσε ότι η επόμενη Κυβέρνηση της ΝΔ στοχεύει να οδηγήσει τη χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης και να ξαναφέρει την αισιοδοξία και την ελπίδα στους Έλληνες.

«Να απαλλαγούμε, μια ώρα αρχύτερα, από τη χειρότερη Κυβέρνηση που έχει γνωρίσει ο τόπος από τη Μεταπολίτευση και μετά. Και να μπορέσουμε, ως επόμενη Κυβέρνηση αυτού του τόπου, να βάλουμε ξανά την Πατρίδα μας σε μια νέα ρότα αναπτυξιακή. Να αξιοποιήσουμε τα μεγάλα συγκριτικά πλεονεκτήματα της κάθε περιοχής. Και θα έχουμε την ευκαιρία και το βράδυ να μιλήσω πιο αναλυτικά για τις μεγάλες ευκαιρίες που παρουσιάζει η όμορφη περιοχή σας, η Ηλεία, για τον πρωτογενή τομέα, για τον τουρισμό, για τον πολιτισμό. Αλλά κυρίως – και αυτό θέλω να το τονίσω – να ξαναφέρουμε πίσω στις ψυχές των ανθρώπων, και ειδικά των νέων ανθρώπων, την αισιοδοξία και την ελπίδα. Αλλά μια ελπίδα η οποία δεν θα στηρίζεται σε ψεύτικες υποσχέσεις. Μια ελπίδα η οποία θα στηρίζεται στο ρεαλισμό, τον πραγματισμό, τη σκληρή δουλειά, το σχέδιο, το πρόγραμμα.

Αυτά μπορούμε να σας τα υποσχεθούμε. Ψεύτικες υποσχέσεις δεν θα σας δώσουμε. Ό,τι σας πούμε από τώρα μέχρι τις εκλογές, θα είναι μελετημένο, κοστολογημένο και θα το κάνουμε πράξη. Και είμαι σίγουρος ότι με τη δική σας στήριξη και με τη στήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών, η ΝΔ θα πετύχει μια μεγάλη πολιτική νίκη στις επόμενες εκλογές, ώστε να μπορέσουμε να βγάλουμε τον τόπο από αυτό το αδιέξοδο, να τον οδηγήσουμε και πάλι στην ελπίδα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις