Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Συνελήφθη Έλληνας απότακτος αστυνομικός, για τη δολοφονία Αλβανού
ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη Έλληνας απότακτος αστυνομικός, για τη δολοφονία Αλβανού

Του Πέτρου Καρσιώτη Ως δολοφόνος Αλβανού μεγαλέμπορου ναρκωτικών, συνελήφθη στα Τίρανα απότακτος Έλληνας αστυνομικός ο οποίος μέχρι πριν από πέντε χρόνια, υπηρετούσε στις Ειδικές Δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας! Υπηρετούσε ως το 2012 στις Ειδικές Δυνάμεις Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η αλβανική Αστυνομία, πρόκειται για τον Ε.Ε. που υπηρετούσε έως το 2012 στις ειδικές δυνάμεις και […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ως δολοφόνος Αλβανού μεγαλέμπορου ναρκωτικών, συνελήφθη στα Τίρανα απότακτος Έλληνας αστυνομικός ο οποίος μέχρι πριν από πέντε χρόνια, υπηρετούσε στις Ειδικές Δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας!

Υπηρετούσε ως το 2012 στις Ειδικές Δυνάμεις

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η αλβανική Αστυνομία, πρόκειται για τον Ε.Ε. που υπηρετούσε έως το 2012 στις ειδικές δυνάμεις και είχε εκδιωχθεί από το σώμα της ΕΛ.ΑΣ και πάλι, κατά τις πληροφορίες, για εμπλοκή σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.

Για εκτέλεση συμβολαίου θανάτου μίλησε ο αρχηγός της Αστυνομίας  

Ο αρχηγός της Αστυνομίας Τιράνων, Αρντιάν Βελίου δήλωσε  ότι πρόκειται για επί πληρωμή δολοφονία (εκτέλεση συμβολαίου θανάτου) με θύμα τον σαραντάχρονο Ντέβις Κάσμι, μέλους μιας από τις θεωρούμενες ως τις πιο σκληρές αλβανικές συμμορίες διακίνησης ναρκωτικών διεθνώς.

Είχε δύο συνεργούς στη δολοφονία

Ο Έλληνας φερόμενος ως εκτελεστής έφερε σε πέρας τη δολοφονία με δυο Αλβανούς συνεργούς, στα σπίτια των οποίων στα Τίρανα βρέθηκε από την Αστυνομία οπλισμός.

Εξετάζονται τα όπλα που κατασχέθηκαν

Εξετάζεται ήδη αν τα όπλα αυτά χρησιμοποιήθηκαν στην δολοφονία του Αλβανού μεγαλεμπόρου ναρκωτικών.

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μετά κυκλωμάτων εξετάζει η αστυνομία

Κατά την Αστυνομία η όλη υπόθεση αφορά σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μελών κυκλωμάτων διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις