Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / “Ο στρατός να μπει στη Βουλή”- Θρίλερ με τις απειλητικές επιστολές
ΕΛΛΑΔΑ

“Ο στρατός να μπει στη Βουλή”- Θρίλερ με τις απειλητικές επιστολές

Ανησυχία έχουν προκαλέσει οι επιστολές κυρίως υβριστικού χαρακτήρα προς υπουργούς και βουλευτές της κυβέρνησης από αγνώστους έχουν σταλεί τις τελευταίες ημέρες ενόψει του συλλαλητηρίου της Κυριακής. Ως πιο σοβαρή αξιολογείται η απειλητική επιστολή που έφθασε χθες στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και ανέφερε ότι «έχουμε τρεις σφαίρες για σένα», η οποία έχει μπει στο μικροσκόπιο […]

Ανησυχία έχουν προκαλέσει οι επιστολές κυρίως υβριστικού χαρακτήρα προς υπουργούς και βουλευτές της κυβέρνησης από αγνώστους έχουν σταλεί τις τελευταίες ημέρες ενόψει του συλλαλητηρίου της Κυριακής.

Ως πιο σοβαρή αξιολογείται η απειλητική επιστολή που έφθασε χθες στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και ανέφερε ότι «έχουμε τρεις σφαίρες για σένα», η οποία έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών.

Το συμβάν έγινε γνωστό σήμερα το πρωί μέσα από  συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη στο τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ενώ σε δεύτερη συνέντευξή που ακολούθησε στην ΕΡΤ ο αναπληρωτής υπουργός αναφέρθηκε στο θέμα των υπολοίπων επιστολών που έχουν σταλεί τις τελευταίες ημέρες σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, μια τέτοια δεύτερη επιστολή έλαβε χθες ο υπουργός Εξωτερικών που ήταν δακτυλογραφημένη και στην οποία ο αποστολέας αφού έβριζε το πολιτικό σύστημα, έκλεινε με τη φράση «να μπει ο στρατός στη Βουλή». Μάλιστα αυτή η επιστολή κοινοποιήθηκε σε ακόμη τέσσερις υπουργούς.

Το υλικό, έχει μπει στο μικροσκόπιο των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ σε μια προσπάθεια να βρεθούν αποτυπώματα ή ίχνη DNA.

Η αντίδραση του Νίκου Κοτζιά για τις απειλητικές επιστολές ήρθε μέσω twitter αλλά και μέσω κύκλων του υπουργείου Εξωτερικών.
Ο υπουργός άνοιξε μέτωπο με την Εκκλησία και τη Νέα Δημοκρατία, ενώ χαρακτήρισε ηθικούς αυτουργούς τα Μέσα Ενημέρωσης που τον στοχοποιούν.

Μάλιστα ο υπουργός καλεί την Ιερά Σύνοδο και τη ΝΔ να καταδικάσουν «χωρίς ναι μεν, αλλά» αφήνοντας έτσι αιχμές και για τη δική τους στάση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις