Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Άγριο «πέσιμο» σε ακροδεξιούς- Του ρίξαμε ώσπου να μείνει αναίσθητος (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο «πέσιμο» σε ακροδεξιούς- Του ρίξαμε ώσπου να μείνει αναίσθητος (vid)

“Δεν υπάρχει καμία καταγραφή τέτοιου περιστατικού ” δηλώνει η Αστυνομία  σχετικά  το “ντου” αντιεξουσιαστών σε μέλη της ακροδεξιάς Οργάνωσης ΑΡΜΑ με αποτέλεσμα δύο νεαροί να βρεθούν ξυλοκοπημένοι, όπως αναρτήθηκε στο  indymedia. Στο indymedia όμως έχουν αναρτηθεί ακόμη και τα λάφυρα των αντιεξουσιαστών. Τρικάκια ακροδεξιού περιεχομένου καθώς και το κινητό τηλέφωνο του ενός. Οι αντιεξουσιαστές περιγράφουν: […]

“Δεν υπάρχει καμία καταγραφή τέτοιου περιστατικού ” δηλώνει η Αστυνομία  σχετικά  το “ντου” αντιεξουσιαστών σε μέλη της ακροδεξιάς Οργάνωσης ΑΡΜΑ με αποτέλεσμα δύο νεαροί να βρεθούν ξυλοκοπημένοι, όπως αναρτήθηκε στο  indymedia.

Στο indymedia όμως έχουν αναρτηθεί ακόμη και τα λάφυρα των αντιεξουσιαστών. Τρικάκια ακροδεξιού περιεχομένου καθώς και το κινητό τηλέφωνο του ενός.

Οι αντιεξουσιαστές περιγράφουν: Αφού σερβίραμε στον πρώτο μερικές ψιλές προτού διαφύγει αφήνοντας μας όλα τα υπάρχοντα του (μπουφάν, τσάντες, γυαλιά αλλά και το «συναγωνιστή» του) και στον δεύτερο αρκετές χοντρές ώσπου να μείνει αναίσθητος συλλέξαμε το κινητό από το μπουφάν του καθώς και 2 σακούλες με έντυπο εθνικιστικό υλικό και σπρέι.

Στο κινητό του εν λόγω φασίστα βρέθηκαν αρκετές φωτογραφίες από μοιράσματα κειμένων και γραψίματα ρατσιστικών συνθημάτων καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες (επαφές, μέιλ κλπ) για τον εντοπισμό άλλων ναζί.

Προφανώς, δεν υποβλήθηκε μήνυση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις