Βαρύτατο πρόστιμο στον Μαχρέζ από τη Λέστερ!

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βαρύτατο πρόστιμο στον Μαχρέζ από τη Λέστερ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αντώνης Γεωργακόπουλος

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Απών ξανά από την προπόνηση της Λέστερ ήταν χθες ο Ριγιάντ Μαχρέζ, μετά την αποτυχία της μεταγραφής του στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Αλγερινός επιθετικός ήταν ο βασικός μεταγραφικός στόχος των επίδοξων πρωταθλητών Αγγλίας, κατατέθηκαν αρκετές προσφορές από τους «πολίτες», αλλά τελικά η διοίκηση της Λέστερ δεν του επέτρεψε να κάνει […]

02.02.2018 | 13:06

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Απών ξανά από την προπόνηση της Λέστερ ήταν χθες ο Ριγιάντ Μαχρέζ, μετά την αποτυχία της μεταγραφής του στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Αλγερινός επιθετικός ήταν ο βασικός μεταγραφικός στόχος των επίδοξων πρωταθλητών Αγγλίας, κατατέθηκαν αρκετές προσφορές από τους «πολίτες», αλλά τελικά η διοίκηση της Λέστερ δεν του επέτρεψε να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και ν’ αγωνιστεί στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Οι «αλεπούδες» κοστολόγησαν τον Μαχρέζ πάνω από 100.000.000€, με τους πρωτοπόρους της Premier League να αποσύρονται από το παιχνίδι της απόκτησής του και την τελευταία τους πρόταση να μην υπερβαίνει τα 75.000.000€.

Για δεύτερη, λοιπόν, ημέρα δεν συμμετείχε ο Μαχρέζ στην προπόνηση της ομάδας, δηλώνοντας πως είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Η διοίκηση, πάντως, της ομάδας δεν «συγκινείται» από την κακή διάθεση του Αλγερινού σταρ και αποφάσισε να τον τιμωρήσει με 200.000£ πρόστιμο για τη συμπεριφορά του.

Ο Μαχρέζ έχει ζητήσει, από τον περασμένο Μάιο, να φύγει από τη Λέστερ. Ο Αλγερινός διεθνής επιθετικός εντάχθηκε στις «αλεπούδες» από τη Χάβρη τον Ιανουάριο του 2014 και ήταν από τους πρωταγωνιστές, τόσο της ανόδου στην Premier League τη σεζόν 2014/2015, αλλά πολύ περισσότερο στην κατάκτηση του τίτλου την αμέσως επόμενη περίοδο (σε 39 ματς σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε 18 γκολ).

Μετά, όμως, την απογοητευτική σεζόν που είχε πέρυσι η Λέστερ, λόγω της οποίας ο Κλαούντιο Ρανιέρι αποχώρησε από τον πάγκο και ανέλαβε τα ηνία ο Γκρεγκ Σέικσπιρ, ο Μαχρέζ αισθάνεται ότι ήρθε η ώρα ν’ αλλάξει ομάδα, αλλά η διοίκηση, όμως, δεν θέλησε να τον παραχωρήσει.

Ο Μαχρέζ ανανέωσε μόλις το περασμένο καλοκαίρι το συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2020 ενώ δεν υφίσταται κανενός είδους ρήτρα αποδέσμευσης, γεγονός που επιτρέπει στη διοίκηση ν’ απαιτήσει όσα χρήματα θελήσει.

Exit mobile version