Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Στο εδώλιο ο Κασιδιάρης- Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο εδώλιο ο Κασιδιάρης- Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται από νωρίς το πρωί της Πέμπτης στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, με αφορμή και την εκδίκαση στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου της υπόθεσης με κατηγορούμενο τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη. Πρόκειται για το επεισόδιο που είχε λάβει χώρα τον Νοέμβριο του 2012 στη Χερσόνησο. Άγνωστο παραμένει προς το παρόν το αν […]

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται από νωρίς το πρωί της Πέμπτης στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, με αφορμή και την εκδίκαση στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου της υπόθεσης με κατηγορούμενο τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.

Πρόκειται για το επεισόδιο που είχε λάβει χώρα τον Νοέμβριο του 2012 στη Χερσόνησο.

Άγνωστο παραμένει προς το παρόν το αν θα παρευρεθεί ο ίδιος ο βουλευτής στο δικαστήριο ή αν θα εκπροσωπηθεί από το συνήγορο του.

Με αφορμή τη δίκη έχει προγραμματιστεί αντιφασιστική συγκέντρωση για το πρωί της Πέμπτης, έξω από τα δικαστήρια.

Υπενθυμίζεται ότι η εκδήλωση είχε πραγματοποιηθεί στις 25 Νοεμβρίου του 2012 σε ξενοδοχείο στην Χερσόνησο. Εκεί έξω από το σημείο της εκδήλωσης ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε απειλήσει τους αξιωματικούς της Αστυνομίας, ισχυριζόμενος ότι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους στην περιφρούρηση της εκδήλωσης, ενώ είχε πει στον αξιωματικό – μεταξύ άλλων – «αν θες να έχεις νεκρούς, στο λόγο μου θα έχεις».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις