Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ο Πορτοσάλτε διαφωνεί με τον… Πορτοσάλτε για το συλλαλητήριο! (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Ο Πορτοσάλτε διαφωνεί με τον… Πορτοσάλτε για το συλλαλητήριο! (vid)

Αφού πρώτα δήλωσε ότι θα πάει στο «πρωτίστως αντικυβερνητικό συλλαλητήριο», ο Άρης Πορτοσάλτε, λίγα λεπτά αργότερα, επιτέθηκε στην εκπρόσωπο των ακροδεξιών διοργανωτών με το επιχείρημα ότι «οι ιστορίες αυτές δεν αντιμετωπίζονται με συλλαλητήρια» και ότι «από το 1995 δεν έχει κανένα συλλαλητήριο δεδομένου ότι ο όρος “Μακεδονία” υπάρχει ούτως ή άλλως» στην ονομασία της γειτονικής […]

Αφού πρώτα δήλωσε ότι θα πάει στο «πρωτίστως αντικυβερνητικό συλλαλητήριο», ο Άρης Πορτοσάλτε, λίγα λεπτά αργότερα, επιτέθηκε στην εκπρόσωπο των ακροδεξιών διοργανωτών με το επιχείρημα ότι «οι ιστορίες αυτές δεν αντιμετωπίζονται με συλλαλητήρια» και ότι «από το 1995 δεν έχει κανένα συλλαλητήριο δεδομένου ότι ο όρος “Μακεδονία” υπάρχει ούτως ή άλλως» στην ονομασία της γειτονικής χώρας.

Λίγο αργότερα, ανέφερε ότι τέτοιου είδους κινητοποιήσεις είναι ανέξοδες και υποκριτικές.

Στο Twitter μάλιστα έγραψε:

«Το Σκοπιανό-Μακεδονικό ως αφορμή για το συλλαλητήριο της Κυριακής στο Σύνταγμα. Η ουσία: Αντικυβερνητικό, έκφραση αγανάκτησης και θυμού για τα μαζεμένα της 3ετίας των Τσιπροκαμμένου! Ο, τι δεν έγινε με τους «Παραιτηθείτε»».

Ο κ. Μαλέλης από την άλλη, τάχθηκε κατά της κινητοποίησης, θεωρώντας πως δεν κάνουν καλό σε καιρό διαπραγμάτευσης. Τονίζει δε, πως εν θεωρεί ακροδεξιούς όσους θα πάνε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις