Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του άντρα που αυτοκτόνησε από το «Blue Star Naxos»
ΕΛΛΑΔΑ

Εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του άντρα που αυτοκτόνησε από το «Blue Star Naxos»

Εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του επιβάτη, περίπου 60 ετών, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του το βράδυ της Τρίτης, πηδώντας στη θάλασσα από το «Blue Star Naxos». Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του cyclades24.gr, έπειτα από έρευνες του Λιμεναρχείου Σύρου και της Αστυνομίας, τα στοιχεία του αυτόχειρα εξακριβώθηκαν και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν […]

Εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του επιβάτη, περίπου 60 ετών, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του το βράδυ της Τρίτης, πηδώντας στη θάλασσα από το «Blue Star Naxos».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του cyclades24.gr, έπειτα από έρευνες του Λιμεναρχείου Σύρου και της Αστυνομίας, τα στοιχεία του αυτόχειρα εξακριβώθηκαν και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν άντρα σεσημασμένο, όπως διαπιστώθηκε από τα δακτυλικά του αποτυπώματα.

Η διαδικασία ταυτοποίησής υπήρξε ιδιαιτέρως περίπλοκη για τις Αρχές, καθώς ο αυτόχειρας δεν είχε σχέση με τα νησιά των Κυκλάδων.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, οι έρευνες αποκάλυψαν ότι ο 60χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, οι οποίες των αναζητούσαν.

Όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα των ερευνών, η δράση του επικεντρωνόταν σε περιοχές της Αττικής.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις