Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μπαλάφας: Ακροδεξιοί και φασίστες έδωσαν τον τόνο στο συλλαλητήριο (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπαλάφας: Ακροδεξιοί και φασίστες έδωσαν τον τόνο στο συλλαλητήριο (vid)

«Ακροδεξιοί και φασίστες έδωσαν τον τόνο, στο συλλαλητήριο της Μακεδονίας», δήλωσε σήμερα σε συνέντευξή του, ο υφυρπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας. «Υπάρχουν σε τέτοιου είδους κινητοποιήσεις στοιχεία ακροδεξιά, στοιχεία φασιστικά, στοιχεία γραφικά αν θέλετε, που τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη μπόρεσαν να δώσουν τον τόνο και αυτό είναι γεγονός. Υπήρξε ένας ομιλητής ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ ο […]

«Ακροδεξιοί και φασίστες έδωσαν τον τόνο, στο συλλαλητήριο της Μακεδονίας», δήλωσε σήμερα σε συνέντευξή του, ο υφυρπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας.

«Υπάρχουν σε τέτοιου είδους κινητοποιήσεις στοιχεία ακροδεξιά, στοιχεία φασιστικά, στοιχεία γραφικά αν θέλετε, που τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη μπόρεσαν να δώσουν τον τόνο και αυτό είναι γεγονός. Υπήρξε ένας ομιλητής ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ ο οποίος είπε αυτά που είπε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαλάφας, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, όταν ρωτήθηκε για το αν θα παραστούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο συλλαλητήριο της Αθήνας, δήλωσε:

«Όχι βέβαια! Γιατί δεν συμφωνούμε με το κλίμα που εκπέμπεται από αυτά τα πράγματα. Η Αριστερά, την οποία στηρίζω τον πατριωτισμό της, τον έχει δείξει στις δύσκολες στιγμές. Από την αντίσταση στους Γερμανούς, από τη χούντα. Στην Αριστερά τη δική μας, κανείς δεν είναι σε θέση να της κάνει μαθήματα πατριωτισμού. Ούτε κάνουμε σε κανέναν μαθήματα πατριωτισμού, ούτε δεχόμαστε μαθήματα πατριωτισμού».

«Δεν θα προκαλέσει εκλογές το Σκοπιανό», σημείωσε. «Όχι βέβαια. Διότι θα υπάρξει η απαραίτητη πλειοψηφία στην Βουλή αν έρθει το θέμα της ονομασίας. Συνεργαστήκαμε με τους ΑΝΕΛ για το καλό της χώρας. Ξέραμε ότι θα υπάρχουν διαφωνίες. Δεν δυσκολεύει την διαπραγμάτευση το γεγονός ότι διαφωνεί ο κυβερνητικός εταίρος», πρόσθεσε ο κ. Μπαλάφας.

«Δεν θα είναι ήττα για την κυβέρνηση αν δεν περάσει η συμφωνία. Όταν κάνεις μια προσπάθεια παίρνεις ένα ρίσκο καλά υπολογισμένο. Πιστεύουμε ότι μπορεί να βγει», ανέφερε κλείνοντας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις