Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef: Στα όρια του προσβλητικού το πιάτο (vid)
LIFESTYLE

MasterChef: Στα όρια του προσβλητικού το πιάτο (vid)

Το χειρότερο της βραδιάς χαρακτηρίστηκε το πιάτο που παρουσίασε στους κριτές του MasterChef,  η Ηλέκτρα Τσουρουνάκη και η απάντηση εκ μέρους τους ήταν πραγματικά σκληρή. «Είναι στα όρια του προσβλητικού να το σερβίρεις» είπε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, προσθέτοντας: «Το λέω αυστηρά γιατί αυτό είναι. Και στα λέω έτσι αυστηρά γιατί έχουμε δει από σένα […]

Το χειρότερο της βραδιάς χαρακτηρίστηκε το πιάτο που παρουσίασε στους κριτές του MasterChef,  η Ηλέκτρα Τσουρουνάκη και η απάντηση εκ μέρους τους ήταν πραγματικά σκληρή.

«Είναι στα όρια του προσβλητικού να το σερβίρεις» είπε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, προσθέτοντας: «Το λέω αυστηρά γιατί αυτό είναι. Και στα λέω έτσι αυστηρά γιατί έχουμε δει από σένα πράγματα.

Και αυτό δεν θα μας θύμιζε με τίποτα Ηλέκτρα. Η δημιουργικότητα και η προσαρμοστικότητα, που λέμε καμιά φορά, δεν είναι άλλοθι του “δεν πρόλαβα, κάτι δεν πήγε καλά, φάε αυτό”. Καταλαβαίνεις τι λέω Ηλέκτρα; Προφανώς αν συμβεί κάτι πρέπει να βρούμε μια άλλη ιδέα, αλλά αυτό Ηλέκτρα δεν είναι μια ιδέα. Αυτό δεν είναι τίποτα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις