Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Σλούκας: «Σαν τελικός το ματς με τον Ολυμπιακό»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σλούκας: «Σαν τελικός το ματς με τον Ολυμπιακό»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Σαν τελικό αντιμετωπίζει τον αγώνα στο ΣΕΦ απέναντι στην πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό, ο γκαρντ της Φενερμπαχτσέ, Κώστας Σλούκας. Σε 40 λεπτά διακυβεύεται κατά πολύ η παρουσία στην προνομιούχο τετράδα που δίνει πλεονέκτημα στα πλέι οφς της Euroleague. Εξάλλου, μόλις τον περασμένο Μάιο, Φενερμπαχτσέ και Ολυμπιακός είχαν πάρει θέση […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Σαν τελικό αντιμετωπίζει τον αγώνα στο ΣΕΦ απέναντι στην πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό, ο γκαρντ της Φενερμπαχτσέ, Κώστας Σλούκας.

Σε 40 λεπτά διακυβεύεται κατά πολύ η παρουσία στην προνομιούχο τετράδα που δίνει πλεονέκτημα στα πλέι οφς της Euroleague.

Εξάλλου, μόλις τον περασμένο Μάιο, Φενερμπαχτσέ και Ολυμπιακός είχαν πάρει θέση στον πραγματικό τελικό της διοργάνωσης, στο «Σινάν Ερντέμ» της Κωνσταντινούπολης, με την τουρκική ομάδα να κατακτά τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία της.

Το τζάμπολ της «μάχης» της πρωταθλήτριας Ευρώπης με τον φιναλίστ του 2017, Ολυμπιακό, είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (1/2, 21:00), με τον Έλληνα διεθνή, Κώστα Σλούκα, να δηλώνει αποφασισμένος για τη νίκη απέναντι στην ομάδα, με την οποία κατέκτησε τους 2 (2012, 2013) από τους 3 τίτλους του στη Euroleague.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς, σαν τελικός. Πάμε να νικήσουμε. Αν καταφέρουμε να παίξουμε έξυπνα και να ελέγξουμε το παιχνίδι, θα έχουμε πολλές πιθανότητες να τα καταφέρουμε. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός στην έδρα του είναι πραγματικά πολύ επιθετικός. Θέλουν να τρέξουν στο ανοιχτό γήπεδο και να σκοράρουν εύκολα καλάθια. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και να αποφύγουμε τα λάθη» δήλωσε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης ο Έλληνας γκαρντ.

Την ήττα από τον Ολυμπιακό στην Πόλη, στον πρώτο γύρο, θυμήθηκε πάντως ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

«Παίζουμε απέναντι σε έναν αντίπαλο, ο οποίος μας νίκησε στον πρώτο γύρο. Τους ξέρουμε πολύ καλά, παίζουν πολύ καλά στην έδρα τους. Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις εκεί και θα είναι ένα δύσκολο ματς για εμάς» τόνισε ο Σέρβος τεχνικός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις