Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της ΜακΓκάουαν για τον Γουάινστιν
LIFESTYLE

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της ΜακΓκάουαν για τον Γουάινστιν

Με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες περιγράφει η 44χρονη σήμερα ΜακΓκάουαν τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε το 1997 από τον μεγαλοπαραγωγό του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουάινστιν. Στο βιβλίο της με τίτλο Brave όπου αναλύει τη μάχη της με τον σεξισμό και τον μισογυνισμό στη βιομηχανία του θεάματος, η ακτιβίστρια περιγράφει την τραυματική εμπειρία του βιασμού της. Όπως αναφέρει στο […]

Με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες περιγράφει η 44χρονη σήμερα ΜακΓκάουαν τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε το 1997 από τον μεγαλοπαραγωγό του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουάινστιν.

Στο βιβλίο της με τίτλο Brave όπου αναλύει τη μάχη της με τον σεξισμό και τον μισογυνισμό στη βιομηχανία του θεάματος, η ακτιβίστρια περιγράφει την τραυματική εμπειρία του βιασμού της.

Όπως αναφέρει στο βιβλίο της, αποσπάσματα του οποίου δημοσιεύουν οι NYT, η ΜακΓκάουαν επρόκειτο να πραγματοποιήσει επαγγελματικό ραντεβού με τον ισχυρό άνδρα του Χόλιγουντ, στο πλαίσιο του κινηματογραφικού φεστιβάλ Σάντανς. Ωστόσο, όταν έφθασε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου ενημερώθηκε ότι η συνάντηση θα γινόταν τελικά στο δωμάτιο του Γουάινστιν.

Με το που πέρασε την πόρτα του δωματίου, ο παραγωγός -σύμφωνα με την ίδια- της «όρμησε» και άρχισε να τη φιλάει.

«Πάγωσα, απόμεινα να τον κοιτάω σαν άγαλμα», αναφέρει η ηθοποιός, περιγράφοντας στη συνέχεια πως ο Γουάινστιν άρχισε να σκίζει τα ρούχα της και ταυτόχρονα να γδύνεται και ο ίδιος.

Στη συνέχεια της συγκλονιστικής περιγραφής της, η 44χρονη υποστηρίζει ότι ο Γουάινστιν την οδήγησε στο τζακούζι και ικανοποιούταν κρατώντας την ακινητοποιημένη.

«Μούγκρισε δυνατά. Μέσα από τα δάκρυά μου είδα το σπέρμα του να επιπλέει στο νερό, μέσα στο τζακούζι» αναφέρει χαρακτηριστικά απόσπασμα του βιβλίου της.

Όπως και η Αρτζέντο, η ΜακΓκόουαν υποκρίθηκε οργασμό με την ελπίδα πως έτσι θα τελείωνε γρηγορότερα η επίθεση.

Στο βιβλίο της η ΜακΓκόουαν στρέφεται εναντίον πολλών δημόσιων προσώπων του Χόλιγουντ που όλα αυτά τα χρόνια παρά το γεγονός ότι γνώριζαν, δε μιλούσαν, περιθωριοποιώντας τις γυναίκες αυτές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις