Χατζηδάκης: Τα Σκόπια κερδίζουν τετελεσμένα εις βάρος της Ελλάδας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Τα Σκόπια κερδίζουν τετελεσμένα εις βάρος της Ελλάδας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

«Είναι προφανές από τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών ότι σύσσωμη η αντιπολίτευση έχει σοβαρότατες ενστάσεις για τη γραμμή Τσίπρα στο Σκοπιανό», είπε στο ΣΚΑΙ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης. Ο κ. Χατζηδάκης έκανε λόγο για εύγλωττη σιωπή του κ Καμμένου και σημείωσε πως δεν υπάρχει παγκόσμιο προηγούμενο, σε ένα τόση σημαντικό ζήτημα δύο κυβερνητικοί […]

29.01.2018 | 10:54

«Είναι προφανές από τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών ότι σύσσωμη η αντιπολίτευση έχει σοβαρότατες ενστάσεις για τη γραμμή Τσίπρα στο Σκοπιανό», είπε στο ΣΚΑΙ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης.

Ο κ. Χατζηδάκης έκανε λόγο για εύγλωττη σιωπή του κ Καμμένου και σημείωσε πως δεν υπάρχει παγκόσμιο προηγούμενο, σε ένα τόση σημαντικό ζήτημα δύο κυβερνητικοί εταίροι να έχουν διαφορετικές αντιλήψεις.

Όπως είπε, η ΝΔ θέλει συμφωνία πακέτο, που θα δίνει έμφαση στο Σύνταγμα της γειτονικής χώρας και σε θέματα αλυτρωτισμού και τόνισε ότι η στρατηγική του κατακερματισμού της όποιας λύσης, βρίσκει αντίθετη τη ΝΔ καθώς τη θεωρεί ετεροβαρή και ότι θα ωφελήσει πιο πολύ τα Σκόπια, που βήμα- βήμα κερδίζουν τετελεσμένα εις βάρος της Ελλάδας.

Ο κ. Χατζηδάκης μάλιστα εκτίμησε ότι όλα αυτά θα στείλουν περισσότερο κόσμο στο συλλαλητήριο της ερχόμενης Κυριακής.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εκτίμησε ότι το παράθυρο ευκαιρίας στο οποίο έχει αναφερθεί ο κ Νίμιτς φάνηκε λόγω της εκλογής του κ Ζάεφ στη γειτονική χώρα, υπογραμμίζοντας όμως ότι οι ανεύθυνοι και αλαζονικοί χειρισμοί του κ Τσίπρα κλείνουν το παράθυρο αυτό.

«Η λύση χρειάζεται σοβαρότητα και πρέπει να βάλουμε πάνω από όλα το εθνικό συμφέρον», κατέληξε.

Exit mobile version