ΑΝΕΛ: «Ούτε μία στο δισεκατομμύριο δεν θα πέσει η κυβέρνηση» (vid)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΝΕΛ: «Ούτε μία στο δισεκατομμύριο δεν θα πέσει η κυβέρνηση» (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

«Ούτε μια στο δισεκατομμύριο να πέσει η κυβέρνηση», δήλωσε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος προσερχόμενος στη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ. Ο κ. Παπαχριστόπουλος διέψευσε τα σενάρια αποσταθεροποίησης, εξέφρασε τη στήριξή του στην κυβέρνηση και άφησε ένα «καρφί» για τον Δημήτρη Καμμένο, λέγοντας ότι τα λεπτά πολιτικά θέματα τα αφήνει σε ανθρώπους που ξέρουν καλύτερα από εκείνον. «Είμαι γραμματέας της […]

29.01.2018 | 16:06

«Ούτε μια στο δισεκατομμύριο να πέσει η κυβέρνηση», δήλωσε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος προσερχόμενος στη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος διέψευσε τα σενάρια αποσταθεροποίησης, εξέφρασε τη στήριξή του στην κυβέρνηση και άφησε ένα «καρφί» για τον Δημήτρη Καμμένο, λέγοντας ότι τα λεπτά πολιτικά θέματα τα αφήνει σε ανθρώπους που ξέρουν καλύτερα από εκείνον.

«Είμαι γραμματέας της ΚΟ, δεν έχω καμία κόντρα με κανένα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε εγώ, ούτε ο πρόεδρος. Κάντε λίγο υπομονή, δεν υπάρχει ούτε μια στο δισεκατομμύριο πιθανότητα να πέσει η κυβέρνηση», συμπλήρωσε.

Ο Πάνος Καμμένος, από την άλλη, όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν θα παραιτηθεί σε περίπτωση σύνθετης ονομασίας, απάντησε πως «η Real βγάζει κάθε μέρα μια είδηση, δεν υπάρχουν τέτοιες ειδήσεις, λυπάμαι πολύ».

Στα γραφεία του κόμματος συνεδριάζουν η Κοινοβουλευτική Ομάδα και η Εκτελεστική Επιτροπή των ΑΝΕΛ για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Η συνεδρίαση πραγματοποιείται την ώρα που υπάρχει πόλεμος δηλώσεων μεταξύ στελεχών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για το συλλαλητήριο και τη στάση στο Σκοπιανό, ενώ μαίνονται τα σενάρια για την επιβίωση της κυβέρνησης συνεργασίας.

Σγουρίδης: Αν τεθεί θέμα δεδηλωμένης, θα στηρίξουμε την κυβέρνηση

Αν τεθεί θέμα δεδηλωμένης, εμείς θα στηρίξουμε την κυβέρνηση γιατί η προγραμματική συμφωνία την οποία κάναμε έχει συγκεκριμένους στόχους, να βγει η χώρα από το οικονομικό αδιέξοδο» δήλωσε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης στον realfm 97,8, πριν την συνεδρίαση.

Ωστόσο, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα καταψηφίσουν, στην περίπτωση που έρθει στη Βουλή, πρόταση για σύνθετη ονομασία των Σκοπίων με τον όρο Μακεδονία.

«Η λέξη Μακεδονία περιλαμβάνει , συμπυκνώνει όλον τον αλυτρωτισμό. Με τη λέξη Μακεδονία, υπάρχει μακεδονικό έθνος, υπάρχει μακεδονική γλώσσα. Κι ενώ θέλουμε την ισορροπία στα Βαλκάνια, μετά από λίγο καιρό αυτή η ισορροπία θα αλλάξει» είπε ο πρώην υπουργός.

Ερωτηθείς τι θα πράξει ο Πάνος Καμμένος, εάν περάσει η συμφωνία από τη Βουλή και εκείνος, ως υπουργός Εθνικής Άμυνας αναγκαστεί να υπερψηφίσει την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ με σύνθετη ονομασία, είπε:

«Ας φτάσουμε σε αυτό το σημείο και βλέπουμε. Δεν πρόκειται να γίνουν τα πράγματα έτσι διότι ούτε το κράτος των Σκοπίων θα αποδεχθεί μια λύση την οποία προτείνει ο Νίμιτς, αλλά ούτε και η βουλή μπορεί να αποδεχθεί μια λύση που είναι σαλαμοποιημένη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ώρα για Χαλάρωση και Έμπνευση με τα Καλύτερα Καλοκαιρινά Βιβλία από το Online Βιβλιοπωλείο Πατάκη 29.01.2018 | 16:06
Γυναικεία Παπούτσια με Στυλ, Άνεση και Ποιότητα 29.01.2018 | 16:06
Σπουδές Ψυχολογίας με Προοπτική στο Dei College 29.01.2018 | 16:06
«Να καλέσουμε τον Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd, τον ΛΕΞ και τον Μιθριδάτη» στο φεστιβάλ της Νεολαίας, πρότεινε σύνεδρος του ΣΥΡΙΖΑ 29.01.2018 | 16:06
Μπισμπίκης: Κατεβαίνοντας σε πορείες “εξοφλώ” το γραμμάτιο της συνείδησής μου – Θα ήθελα να είμαι στην πορεία προς τη Γάζα 29.01.2018 | 16:06
Κασσελάκης για ΣΥΡΙΖΑ: “Αν γίνονταν σήμερα εκλογές, το Κίνημα Δημοκρατίας θα τον ξεπερνούσε” 29.01.2018 | 16:06
Ο Γιώργος Χρανιώτης στην αποστολή προς τη Γάζα –«Δεν μπορώ να κάτσω στα αυγά μου και να βλέπω τη γενοκτονία» 29.01.2018 | 16:06
Η περιγραφή του Νίκου Παππά στην ανθρωπιστική πορεία προς τη Γάζα: «Όταν αντισταθήκαμε, άρχισε το ξύλο – Δεν μας έφαγε τα σωθικά ο φόβος» 29.01.2018 | 16:06
Exit mobile version