Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μετά από έξι χρόνια “κρυφτό”, η Κέιτι Χολμς και ο πρώην φίλος του Τομ Κρουζ επίσημα μαζί
LIFESTYLE

Μετά από έξι χρόνια “κρυφτό”, η Κέιτι Χολμς και ο πρώην φίλος του Τομ Κρουζ επίσημα μαζί

Είναι ζευγάρι από το 2012, όμως μόλις προχθές αποφάσισαν να το παραδεχτούν δημοσίως και έλαμπαν από ευτυχία. Ο λόγος για την πρώην σύζυγο του Τομ Κρουζ, Κέιτι Χολμς και τον πρώην φίλο του και συμπρωταγωνιστή του στην ταινία Collateral, Τζέιμι Φοξ. Η 39χρονη και ο 50χρονος σύντροφός της εμφανίστηκαν επισήμως ως ζευγάρι για πρώτη φορά, […]

Είναι ζευγάρι από το 2012, όμως μόλις προχθές αποφάσισαν να το παραδεχτούν δημοσίως και έλαμπαν από ευτυχία.

Ο λόγος για την πρώην σύζυγο του Τομ Κρουζ, Κέιτι Χολμς και τον πρώην φίλο του και συμπρωταγωνιστή του στην ταινία Collateral, Τζέιμι Φοξ.

Η 39χρονη και ο 50χρονος σύντροφός της εμφανίστηκαν επισήμως ως ζευγάρι για πρώτη φορά, σε γκαλά για τα Grammy, που έλαβε χώρα το Σάββατο.

Τα τελευταία πέντε χρόνια, και οι δύο επέμεναν ότι είναι μόνο φίλοι όταν δημοσιογράφοι τους ρωτούσαν για πιθανό ειδύλλιο τους. Μάλιστα, φήμες τους ήθελαν να αρνούνται τη σχέση τους, λόγω του ότι η Κέιτι Χολμς είχε υπογράψει συμφωνητικό με τον Τομ Κρουζ, που προέβλεπε ότι απαγορεύεται να εμφανιστεί με άλλον άνδρα για πέντε χρόνια μετά το διαζύγιο της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις