Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / “Ο Γιάννης Μπέζος είναι από τους πιο ευγενείς ανθρώπους που έχω γνωρίσει” (vid)
LIFESTYLE

“Ο Γιάννης Μπέζος είναι από τους πιο ευγενείς ανθρώπους που έχω γνωρίσει” (vid)

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη ήταν η καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Μετά από ένα βίντεο στο οποίο ο Γιάννης Μπέζος μιλούσε με ωραία λόγια γι’ αυτήν, η ηθοποιός συγκινήθηκε. «Με συγκινεί πάρα πολύ ο Γιάννης, είναι πάρα πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος και βαθιά ευγενής», είπε. «Τι πιστεύεις ότι δεν ξέρει ο κόσμος για τον […]

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη ήταν η καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη στο ξεκίνημα της εβδομάδας.

Μετά από ένα βίντεο στο οποίο ο Γιάννης Μπέζος μιλούσε με ωραία λόγια γι’ αυτήν, η ηθοποιός συγκινήθηκε. «Με συγκινεί πάρα πολύ ο Γιάννης, είναι πάρα πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος και βαθιά ευγενής», είπε.

«Τι πιστεύεις ότι δεν ξέρει ο κόσμος για τον Γιάννη;», ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη απάντησε: «Αυτό που σας λέω τώρα. Ο Γιάννης δεν γλείφει τον κόσμο κι επειδή πολλές φορές ο κόσμος θα ήθελε να του συμβαίνει αυτό, δεν μπορεί να δει αυτό που είναι ο Γιάννης. Στην ουσία είναι από τους πιο γενναιόδωρους και ευγενείς ανθρώπους που έχω γνωρίσει σε αυτή τη δουλειά».

Να σημειωθεί πως ο γνωστός ηθοποιός, έχει προκαλέσει πολλές φορές αρνητικά σχόλια για την συμπεριφορά του, κάτι που όπως λέει, δεν τον ενοχλεί καθόλου.

“Είμαι περήφανος που με θεωρούν αγενή”, έχει δηλώσει μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις