Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Πέρασε τον συγχωριανό του για αγριογούρουνο και τον πυροβόλησε
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέρασε τον συγχωριανό του για αγριογούρουνο και τον πυροβόλησε

Του Πέτρου Καρσιώτη Η βόλτα στο βουνό για να μαζέψει ξύλα με τη σύζυγό του, λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή ενός 49χρονου. Κυνηγός που έστηνε ενέδρες για το κυνήγι αγριογούρουνων τον εξέλαβε ως θήραμα και πυροβόλησε. Τα σκάγια τον βρήκαν σε πλάτη και πόδια Τα σκάγια βρήκαν τον άτυχο 49χρονο στην ωμοπλάτη και στα […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Η βόλτα στο βουνό για να μαζέψει ξύλα με τη σύζυγό του, λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή ενός 49χρονου.

Κυνηγός που έστηνε ενέδρες για το κυνήγι αγριογούρουνων τον εξέλαβε ως θήραμα και πυροβόλησε.

Τα σκάγια τον βρήκαν σε πλάτη και πόδια

Τα σκάγια βρήκαν τον άτυχο 49χρονο στην ωμοπλάτη και στα πόδια. Με φρικτούς πόνους έπεσε κάτω, ενώ η σύζυγός του, βλέποντάς τον αιμόφυρτο, πανικόβλητη κάλεσε στο τηλέφωνο έναν συγγενή της για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων μεταφέρθηκε στην Αθήνα

Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων από το Νοσοκομείο της Λιβαδειάς, ο 49χρονος μεταφέρθηκε στο «Αττικό» Νοσοκομείο στην Αθήνα, όπου νοσηλεύεται.

Συνέβη κοντά στο χωριό Έξαρχος Αταλάντης

Το αιματηρό περιστατικό, σαν και πολλά άλλα που έχουν κοστίσει και ανθρώπινες ζωές, συνέβη κοντά στο χωριό Έξαρχος της Αταλάντης.

Ξεκίνησε έρευνα η Αστυνομία

Η Αστυνομία, όταν ενημερώθηκε για το αιματηρό συμβάν, παράλληλα με τη μεταφορά του τραυματία στο νοσοκομείο, ξεκίνησε έρευνα για να διαπιστωθεί ποιος ήταν αυτός που πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τον 49χρονο.

Ακούσιος δράστης 32χρονος συγχωριανός, κυνηγός αγριογούρουνων

Όπως προέκυψε ακούσιος δράστης, ήταν ένας 32χρονος κάτοικος του χωριού, ο οποίος είχε βγει για κυνήγι αγριογούρουνου.

Μάλιστα, μετά το ατυχές συμβάν, φέρεται να είχε εμφανισθεί στο καφενείο και εμφανώς αναστατωμένος, να είχε μεταφέρει τους φόβους του ότι είχε πυροβολήσει κατά λάθος άνθρωπο.

Παρουσιάστηκε στην Αστυνομία και εξήγησε τι συνέβη

Στη συνέχεια έφυγε από το καφενείο και παρουσιάστηκε το πρωί της Δευτέρας  στην Αστυνομία όπου και είπε στους αστυνομικούς τι συνέβη και πυροβόλησε κατά λάθος τον συγχωριανό του.

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Με τη σε βάρος του δικογραφία ο 32χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Λαμίας ενώ ο 49χρονος κατά πληροφορίες έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις