Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Οργή στο Twitter για τον Καμμένο: Με κούριερ το επόμενο στεφάνι στα Ίμια
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή στο Twitter για τον Καμμένο: Με κούριερ το επόμενο στεφάνι στα Ίμια

Δεκάδες χρήστες του Twitter εξέφρασαν την απογοήτευση και την ντροπή που ένιωσαν από την εμφάνιση του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου στα Ίμια. Η ρίψη του στεφάνου εις μνήμην των τριών αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων που έχασαν εκεί τη ζωή τους το 1996 προκάλεσε θύελλα ειρωνικών σχολίων με στόχο τον ηγέτη των ΑΝΕΛ. Όλα αυτά, για […]

Δεκάδες χρήστες του Twitter εξέφρασαν την απογοήτευση και την ντροπή που ένιωσαν από την εμφάνιση του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου στα Ίμια.

Η ρίψη του στεφάνου εις μνήμην των τριών αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων που έχασαν εκεί τη ζωή τους το 1996 προκάλεσε θύελλα ειρωνικών σχολίων με στόχο τον ηγέτη των ΑΝΕΛ.

Όλα αυτά, για την απόφαση του ΥΠΕΘΑ να μην πλησιάσει στις βραχονησίδες αλλά να πετάξει το στεφάνι στο πουθενά από απόσταση ασφαλείας, κάτι που όπως λένε, ισοδυναμεί με «παράδοση» των Ιμίων στους Τούρκους.

Κάποιοι βέβαια υποστήριζαν πως ο υπουργός έριξε το στεφάνι ακριβώς στο σημείο όπου είχε καταπέσει το μοιραίο ελικόπτερο κατά την κρίση των Ιμίων, στις 31 Ιανουαρίου του 1996.

Όπως και να έχει, η εικόνα εξόργισε τους Έλληνες.

ιμια

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις