Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Λεβέντης: Ο Τσίπρας μου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο εκλογών- Απάντηση Μαξίμου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λεβέντης: Ο Τσίπρας μου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο εκλογών- Απάντηση Μαξίμου

«Βόμβα» έριξε μέσω του realfm 97,8 ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης υποστηρίζοντας ότι ο Πρωθυπουργός του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών λόγω του Σκοπιανού. «Του είπα ότι δεν έπρεπε να ξεκινήσει τη διαπραγμάτευση με δεδομένο το όνομα της Μακεδονίας, έπρεπε να πάμε από μηδενική βάση» δήλωσε ο κ. Λεβέντης στην εκπομπή, αναφερόμενος στη συνάντηση […]

«Βόμβα» έριξε μέσω του realfm 97,8 ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης υποστηρίζοντας ότι ο Πρωθυπουργός του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο διεξαγωγής πρόωρων εκλογών λόγω του Σκοπιανού.

«Του είπα ότι δεν έπρεπε να ξεκινήσει τη διαπραγμάτευση με δεδομένο το όνομα της Μακεδονίας, έπρεπε να πάμε από μηδενική βάση» δήλωσε ο κ. Λεβέντης στην εκπομπή, αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα το Σάββατο.

«Κατάλαβα ότι είναι δεδομένο το όνομα με το συνθετικό “Μακεδονία” και μου είπε ότι οι Αμερικανοί, από τη μία πλευρά, θέλουν να κλείσει το θέμα άμεσα, ενώ οι Ρώσοι θέλουν να μείνει ανοικτό το θέμα για να παίξουν ρόλο στην περιοχή» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Όσον αφορά στις εκλογές, ο κ.Λεβέντης είπε ότι, σύμφωνα με όσα του είπε ο Πρωθυπουργός, έχει την πρόθεση να κάνει εκλογές τον Μάιο του 2019, αλλά άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να διεξαχθούν νωρίτερα λόγω των εξελίξεων στο Σκοπιανό.

Απάντηση Μαξίμου:

Διαψεύδει κατηγορηματικά, με σκληρούς μάλιστα χαρακτηρισμούς, το Μέγαρο Μαξίμου όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασ. Λεβέντης.

Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, σε επικοινωνία με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, σημείωναν τα εξής:

“Ο κ. Λεβέντης είχε ήδη επινοήσει κατά τις μέχρι τώρα δηλώσεις του αρκετές αναφορές που ουδέποτε έκανε ο πρωθυπουργός. Προφανώς η ανάγκη του για δημοσιότητα ξεπερνά τον ρόλο του ως πολιτικού αρχηγού με στοιχειώδη σοβαρότητα”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις