Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Στον Πανιώνιο ο Ουάσινγκτον Σαντάνα!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στον Πανιώνιο ο Ουάσινγκτον Σαντάνα!

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Στο δυναμικό του Πανιωνίου ανήκει πλέον ο Ουάσινγκτον Σαντάνα, ο οποίος έμεινε πριν λίγες ημέρες ελεύθερος από την πορτογαλική Άβες. Ο 29χρονος Βραζιλιάνος, ο οποίος καλύπτει τη θέση του αμυντικού χαφ, ξεκίνησε την καριέρα του από τη Φόρσα και στη συνέχεια έπαιξε στη Φιγκεϊρένσε. Σε ηλικία μόλις 19 ετών (2008) […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Στο δυναμικό του Πανιωνίου ανήκει πλέον ο Ουάσινγκτον Σαντάνα, ο οποίος έμεινε πριν λίγες ημέρες ελεύθερος από την πορτογαλική Άβες.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος, ο οποίος καλύπτει τη θέση του αμυντικού χαφ, ξεκίνησε την καριέρα του από τη Φόρσα και στη συνέχεια έπαιξε στη Φιγκεϊρένσε.

Σε ηλικία μόλις 19 ετών (2008) βρέθηκε στη Σερβία για λογαριασμό της Τελεόπτικ, αλλά σύντομα επέστρεψε στην πατρίδα του και αγωνίστηκε σε διάφορες ομάδες.

Το 2015 πήρε μεταγραφή για την Πορτογαλία και τη Νασιονάλ Μαδέιρα, με την οποία είχε δύο «γεμάτες» χρονιές (62 συμμετοχές στο πρωτάθλημα), και το περασμένο καλοκαίρι μεταπήδησε στην Άβες, με την οποία αγωνίστηκε σε επτά ματς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις